Elena Cârstea răbufneşte

12 decembrie, 2013
60456 10151300814446360 1339935799 n jpeg

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Elena Cârstea e supărată pe unele publicaţii care au spus despre ea că, deşi trăieşte de mai mulţi ani în America, nu a reuşit să facă şi acolo o carieră în muzică.

„Eu am plecat în America nu sa cânt, ci să stau deoparte de scena din România, care mi-a adus doar suferinţă în ultimii ani. Începând cu drepturi neplătite şi termnând cu o imagine nedreaptă, care m-a determinat să nu mai suport“, a ţinut artista să precizeze.

image

„M-am măritat cu Glenn pentru că este un om minunat şi nu m-am măritat ca să rămân căntăreaţă. Vă repet, nici măcar nu am încercat să cânt aici. Nu pentru că nu pot, aşa cum şi-ar dori unii sau alţii care propovăduiesc continuu faptul că nu mai pot cânta“, a mai spus aceasta.

image

„Am venit în ţară la Eurovision pentru că am vrut şi pentru că am putut. Piesa a fost scrisă de mine în întregime, text şi muzică, cu ajutorul lui Cristi“, a vorbit ea despre vizita ei în ţară de la începutul anului.

image

„Despre faptul că muncesc, să nu vă speriaţi. Munca nu a omorât pe nimeni, iar pe mine nici atât. Fac ce vreau să fac, cânt când vreau să cânt, muncesc altceva când vreau altceva ş.a.m.d... Şi o să vă spun ce gândesc când vă aşteptaţi cel mai puţin“.

image

„Aş veni mai des în România, dar am obosit de promisiuni neîmplinite, de prietenii rătăcite şi de faţade doar că dau bine şi de oameni, în general, care nu au cuvânt“, a făcut ea referire la desele scandaluri în care a fost implicată fără voia ei şi la cei care au dezamăgit-o, de-a lungul ultimilor ani.

image

„Iubesc România şi românii, mi-aş dori puţină reciprocitate şi respect. Am fost un om generos toată viaţa mea cu toată lumea, fără limite aş putea spune, dar îmi lasă un gust amar că, după atâţia ani de muncă nu rămâne nimic, doar atât. În rest, vă pot spune că: «NU sunt Perfectă». Vă pup de nu vă vedeţi şi «LA MULTI ANI»“, şi-a încheiat ea mesajul postat pe contul său de Facebook.

image

Foto: pagina personală, arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg