Elena Cârstea şi Glenn aniversează 14 ani de la nuntă. Cum a început iubirea lor

10 septembrie, 2020
1 elena jpg jpeg

Şi-a găsit fericirea tocmai în America, iar ieri au sărbătorit 14 ani de la nuntă. Povestea dintre Elena Cârstea şi Glenn s-a născut pe indernet, dar dragostea care i-a unit a depăşit orice barieră. Au format rapid un cuplu, iar cererea în căsătorie a venit pe neaşteptate. Elena a renunţat la celebritatea pe care o cunoscuse în ţară şi şi-a urmat alesul. Au rezistat timpului, iar acum îşi sărbătoresc iubirea.

”Ne-am cunoscut pe internet… pe drum… pe traiectorie. Cu totul întâmplător. Am vorbit mult online amândoi. Am vorbit o grămadă, dar el m-a invitat să merg acolo şi am zis: „Ok, hai că vin". Şi, la al doilea drum pe care l-am făcut la el, nu m-a mai lăsat să plec. A zis să rămân acolo. Şi m-a cerut de nevastă după o săptămâna. Vorbesc serios! Iar eu am zis Da, pentru că… zâmbea foarte drăguţ. M-am îndrăgostit de gropiţele lui. E scump, e un om în banca lui. Soţul meu e un om foarte drăguţ", a povestit artista pentru revista Tango.

S-au căsătorit  în toamna lui 2006. 'Am învăţat să ne menajăm unul pe celălalt. Dacă eu nu am chef să spăl vasele, spală el. Dacă el nu are chef, fac eu. Glenn îmi aduce flori tot timpul, face nişte chestii foarte drăguţe. Nu e un tip bogat, tocmai de aceea apreciez şi mai mult gesturile lui. îmi aduce flori aproape în fiecare săptămâna, mă mai scoate în oraş. Mai vine de la serviciu şi spune: „Hai, acum mergem la masă" sau mai ştiu eu te miri pe unde. Şi le iubeşte pe fete. Pentru mine asta e cel mai important. Am făcut nuntă şi am îmbrăcat rochie de mireasă, dar nu am fost la biserică. Am făcut cununia şi am fost la Grădina Botanică, însă nu ne-am căsătorit în biserica şi nu am trecut la nicio religie. El e catolic, eu sunt ortodoxă, dar acum ne ducem la ambele biserici. Suntem liberi la minte”, a mai spus Elena.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg