Elena Cârstea vs. Mihaela Rădulescu: „La capitolul decolteu am stat foarte bine întodeauna şi nu e de plastic“

3 februarie, 2016
Elena Carstea Mihaela Radulescu jpeg

Apropierea noului sezon „Românii au talent” stârneşte controverse în mediul virtual.

image

Elena Cârstea e plecată de mulţi ani din ţară, dar e la curent cu tot ce se întâmplă în showbizul autohton. Mai mult, prin intermediul Danei Dorian, artista stabilită în America a avut ocazia să asculte câteva voci tinere care n-au avut, însă, şansa să treacă de juriul de la „Vocea României”. Un show din care, se pare, Elena Cârstea ar fi vrut să facă parte.

„Ultima dată când am fost în ţară am întrebat Pro TV-ul de ce nu mă cheamă în juriu şi mi-au spus că dacă sunt eu nu mai trece nimeni. Greşit, trec doar cei talentaţi şi pe bune“, a scris cântăreaţa pe pagina ei de socializare.

O remarcă ce a dat naştere unei întregi discuţii despre show-urile care promovează tinerele talente, aşa cum este şi „Românii au talent”, care tocmai revine cu un nou sezon la Pro TV şi pentru care una dintre fanele Elenei Cârstea are şi o propunere: „să o scoată pe doamna Mihaela şi să vă pună pe dvs. Eu votez da!“.

În replică, Elena Cârstea spune că „eu măcar mai fac muzică, doamna Mihaela e cu moda mai mult“. Şi adaugă: „Plastic, muze şi farfuze“. Incitată, o altă fană e de părere că show-ul la care se face referire „e o afacere pigmentată cu decoltee care dă rating emisiunii...!Simplu de tot! În ziua de azi văd că asta contează!“. „La capitolul decolteu am stat foarte bine întodeauna şi nu e de plastic“, notează Elena Cârstea, care are însă grijă să menţioneze mai jos că „nu suntem aici să o judecăm pe Mihaela, ea chiar este o persoană super mişto“.

N-am putut remarca, a doua zi, mesajul postat de Mihaela Rădulescu la adresa „Hater”-ilor ei.

„Pe reţelele sociale, ura, răutăţile, luatul la mişto şi cârcoteala par să domine detaşat. Şi când te gândeşti că treaba asta se defineşte ca fiind cea mai avansată formă de comunicare, îţi vine să te întrebi: oare de asta aveai nevoie? Oare asta îţi umple cel mai eficient pauzele şi... golurile din viaţa reală? Ăsta e câştigul de-a avea spectacolul lumii pe micul tău ecran?... Aşa cred unii că-şi schimbă viaţa în bine, înjurându-i pe cei care îi fac să se simtă inferiori sau neînţeleşi?... O fi asta un soi de dietă comunicativă, din care am eliminat râsul, pe motiv că îngraşă şi am redus respectul, ce pare să aibă prea multe calorii care se numeau, cândva, calităţi umane?“, a răbufnit Mihaela Rădulescu pe contul personal, adăugând la final: „P. S.: IMPORTANT - NU e un text scris cu un motiv personal, ci e o observaţie, un gând...de duminică :). Nimic fundamental, nimic vital, doar...de pus pe gând“.