Elena Gheorghe, concert cu bijuterii de 80.000 de euro

26 mai, 2022
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg

Elena Gheorghe a schimbat șapte ținute în spectacolul de la Sala Palatului și a purtat bijuterii în valoare de 80.000 de euro, dar și accesorii lucrate de unul dintre designerii care au colaborat cu celebra Lady Gaga.

Elena Gheorghe a așteptat cu emoție acest moment. Concertul ”Armâna mea” are o însemnătate deosebită pentru cântăreață, muzica machedonească fiind parte din cultura și identitatea ei.

”Emoțiile au fost diferite de data aceasta. Cred că intensitatea sentimentelor a fost direct proporțională cu timpul care s-a scurs în acești ani petrecuți departe de public. A fost o reîntâlnire mult așteptată și plină de recunoștință față de oamenii care mă iubesc. Am avut alături de mine toți membrii familiei, prietenii, dar și persoane speciale care m-au cunoscut doar prin intermediul muzicii, acest limbaj care ne înalță și ne unește dincolo de orice barieră. Oamenii au dansat, au cântat, s-au simțit bine, s-au "dezlănțuit", cum s-ar zice, lucru care m-a bucurat nespus. Sala Palatului a fost parcă neîncăpătoare, așa că pentru anul viitor mă gândesc să găsesc o locație mai mare”, a mărturisit artista.

Elena Gheorghe concert sala palatului 24 mai (2) JPG

Elena Gheorghe a purtat șapte ținute alese, create special pentru eveniment și bijuterii scumpe.

”Îi mulțumesc Anei Radu pentru superbele ținute de pe scenă, piese vestimentare la care au lucrat peste 20 de croitorese. Ana îmi este prietenă și e un adevărat profesionist în arta vestimentară. I-am povestit conceptul show-ului și cum volumele și materialele prețioase sunt semnătura ei, a fost mixul perfect. Un alt talent, Natalia Ciconi, a făcut o capodoperă, din punctul meu de vedere, o creație pictată manual, și cu foițe de aur, care parcă a fost transpusă dintr-o poveste”, a povestit artista.

Elena Gheorghe a avut bijuterii în valoare de 80.000 de euro cu diamante, rubine, safire, topaz și diamante albastre. De asemenea, frumoasa solistă a purtat și o coroană semnată de celebra Lory Sun, românca stabilită în America, tânără care colaborează și cu staruri celebre printre care Lady Gaga, Thalia, CardiB sau Janet Jackson.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg