Elena Lasconi a plecat de la Pro TV. Care este motivul

4 martie, 2020
6 lasconi jpg jpeg

A câştigat MasterChef, în 2013, a făcut reportaje sociale, dar acum îşi doreşte o schimbare. După 25 de ani pe sticlă, Elena Lasconi renunţă la televiziune pentru politică. Prezentatoarea TV vrea să fie primar la Câmpulung Muscel.

“25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (şi nu spun vorbe mari), de prietenii mei şi mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie şi îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoţionată şi hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii şi locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viaţa mea dar şi cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraş din România”, a fost mesajul postat de Elena Lasconi pe un site de socializare.

Elena a trecut printr-un divorţ, iar la 40 de ani şi-a întâlnit marea dragoste. Pe Cătălin l-a cunoscut la cursurile de engleză, atunci când nu mai visa la o altă poveste. Fiica ei din prima căsătorie, Oana, trăieşte acum la Paris. “Bărbatul meu este cel mai bun prieten, ne înţelegem foarte bine şi este un ortac bun pentru mine. Are momente când îmi cumpără flori fără vreo ocazie şi, de când îl ştiu, nu mi-am deschis niciodată singură portiera când suntem amândoi în maşină. A vrut bunul Dumnezeu şi ne-am lipit. Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil. Am însă o căţeluşă, o maidaneză, de 6 ani, pe care am luat-o  când Oana ne-a anunţat că vrea să se mute singură”,  mărturisea vedeta TV pentru life.ro.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg