Elena Merişoreanu s-a externat: "În spital erau foarte mulţi tineri bolnavi, cu vaccinul făcut"

5 octombrie, 2021
6 ele jpg jpeg

A făcut covid deşi era vaccinată şi suferinţa a fost cumplită. Elena Merişoreanu a fost internată la Matei Balş, iar medicii au descoperit că plămânii i-au fost afectaţi.  

”Ieri m-am externat. Sunt acasă, mi-am făcut plimbarea prin curte. Ce bine e acasă. În spital erau prea mulţi bolnavi, erau foarte mulţi tineri bolnavi, cu vaccinul făcut. Eu am avut noroc cu vaccinul, la vârsta mea, cu ce probleme de sănătate am, puteam să nu mai fiu. Îngrijirea celor din spital m-a lăsat fără cuvinte, de la femeia de serviciu până la doctori, asistente. Au răni de la măşti, iar pe doamna doctor nu am mai recunoscut-o, când la externare şi-a dat masca jos. Oamenii aceştia chiar muncesc”, a declarat Elena Merişoreanu pentru Impact.

”Voiam să ies încă de sâmbătă, dar nu a fost medicul de gardă. Am stat nouă zile, trebuia 14, dar mi-a ieşit CT –ul bine la plămâni. Mi-a afectat un plămân opt la sută, dar am ieşit cu zero. Azi dimineaţa am avut saturaţia 99, ceea ce a fost foarte bine. Pot spune că m-am odihnit în spital, am dormit”

stanga
dreapta
6 ele jpg jpeg
7 elen jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg