Elena Merişoreanu şi Viorica de la Clejani au coronavirus şi sunt internate. Care este starea lor

20 septembrie, 2021
4 elena11 jpg jpeg

Una s-a vaccinat, alta avea convingerea că noul coronavirus este doar o răceală. Acum împart acelaşi spital. Elena Merişoreanu şi Viorica de la Clejani sunt internate la Matei Balş.

„Sunt aşa şi aşa. Acum cred că vine să îmi pună perfuzia. Am fost internată aseară la «Matei Balş», mi-am făcut toate investigaţiile, bineînţeles că am ieşit pozitivă, deşi am făcut amândouă vaccinurile Pfizer, am făcut şi antigripalul.

Sunt la salon. Am avut şi o răceală, cred că toate s-au acumulat, m-am mai dus de colo-colo şi nu poţi să ştii de unde îl iei. Sper să îmi ajute Dumnezeu să scap cu bine', a declarat Elena Merişoreanu pentru Antena3.

4 vio jpg jpeg
stanga
dreapta
4 elena11 jpg jpeg
2 elena14 jpg jpeg
4 vio jpg jpeg

Viorica spune că a ajuns de la primele simptome la spital.

„Dragii noştri prieteni, vă mulţumesc pentru grija pe care mi-o purtaţi! Să vă ţină Dumnezeu sănătoşi! Sunt bine, am o formă uşoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid. Îi mulţumesc lui Dumnezeu, Ioniţă şi copiii noştri sunt sănătoşi. Ca orice om civilizat şi conştient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă şi parcursul este unul optimist!

Vă rog şi pe voi să procedaţi la fel, să mergeţi cu toată încrederea şi să solicitaţi ajutor medical în timp util! Ţin să mulţumesc medicilor de la Institutul Matei Balş care mă monitorizează, sunt profesionişti adevăraţi şi oameni de suflet. Respect! Având în vedere că starea mea de sănătate evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom revedea sănătoşi şi voioşi, la evenimente! Până atunci, să vă ţină Dumnezeu în paza Lui şi să vă dea sănătate şi o vacă bună cu lapte! Cu prietenie şi gând bun, aceeaşi Viorica de la Clejani', a scris Viorica pe o reţea de socializare.

Ioniţă are încredere că soţia sa se va reface rapid. „Viorica se simte bine acum, ne-am dus la spital cu toată încrederea şi ne punem toată speranţa în medici şi în Dumnezeu. Vă daţi seama că m-am speriat, mi-a fugit pământul de sub picioare. Viorica de la Clejani este universul nostru, al meu, al copiilor. După o perioadă agitată din viaţa noastră, acum viaţa ne încearcă şi mai mult. Dar ne păstrăm credinţa şi ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi şi a familie noastre”.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg