Elena Udrea, infectată cu coronavirus. A făcut şi primele declaraţii despre starea ei de sănătate

8 ianuarie, 2021
5 elena udrea are coronavirus jpg jpeg

Are 47 de ani şi se pare că nici ea nu a scăpat de virusul care ne ameninţă de luni de zile. Elena Udrea este infectată şi ea cu coronavirus!

În seara zilei de 7 ianuarie s-a zvonit că Elena Udrea ar fi infectată cu coronavirus. Nu a făcut nicio declaraţie atunci, informaţiile au apărut în presă pe surse, însă acum s-a confirmat totul. 

Elena Udrea e cea care a dezvăluit că este infectată cu coronavirus în dimineaţa zilei de 8 ianuarie, la scurt timp după sărbătorile de iarnă. Iată primele declaraţii: "Buna dimineata! Confirm. Aseară am aflat. Doamne ajută!", a transmis ea conform stirilekanald.ro. Se pare că starea ei e una bună, e stabilă. 

Recent, întreaga familie a plecat de acasă, a sărbătorit Crăciunul la munte. Oare acolo s-a infectat fostul politician?

1 elena udrea coronavirus jpg jpeg

Citeşte şi: Elena Udrea şi fiica, ţinute de mii de euro de sărbători! Ce aranjată e Eva Maria la doar doi ani

Elena Udrea: "Traian Băsescu este cel mai important om din viaţa mea, după părinţii mei"

Luni de zile a stat departe de sticlă, dar iată că Elena Udrea a revenit pe micul ecran, a oferit un interviu amplu în care a făcut o serie de dezvăluiri, multe dintre ele neştiute. A vorbit despre cariera sa, despre viaţa de familie, dar şi despre cel mai important bărbat din viaţa ei. Nu, nu este vorba despre tatăl copilul ei, ci despre Traian Băsescu, fostul preşedinte!

Elena Udrea era cu ani în urmă pe paginile ziarelor, la TV, avea o carieră foarte activă în lumea politică. Viaţa ei s-a schimbat complet, a făcut chiar şi închisoare, a devenit şi mamă. Viaţa ei de acum nu mai seamănă cu cea de acum cinci ani, se dedică micuţei sale Eva Maria, dar şi bărbatului care îi e aproape de aproximativ patru ani de zile.

Fostul politician a dezvăluit acum cine este cel mai important bărbat din viaţa ei. Într-un interviu pentru Denise Rifai, la Kanal D, aceasta a mărturisit că despre Traian Băsescu este vorba. A fost întrebată direct: "Ai fost iubita preşedintelui Traian Băsescu?". Ea a răspuns imediat: "Nu, nu am fost iubita preşedintelui Traian Băsescu. Eu am glumit într-un interviu, sunt o persoană foarte glumeaţă şi nimeni nu-şi dă seama cât de mult umor am. Traian Băsescu este cel mai important om din viaţa mea, după părinţii mei. Tot ce am realizat eu în cariera mea politică pe care mi-am dorit-o, a fost ce mi-am dorit, după copilul meu, e ce mi-am dorit cel mai mult pe lumea aceasta, am realizat datorită preşedintelui Traian Băsescu."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg