Elena Udrea și-a văzut visul cu ochii. A reușit să iasă din închisoare și să-și vadă fiica

13 septembrie, 2023

Minune pentru Elena Udrea, chiar într-o zi sfântă. De sărbătoarea Nașterii Sfintei Marii, fostul politician a trăit emoții intense, căci, după mult timp, a reușit să-și vadă fetița, singurul ei copil.

FotoJetUdrea jpg

Elena Udrea semnalase anterior pe Facebook, prin partenerul său de viață care-i gestionează contul de socializare că nu i s-a permis de multă vreme să-și vadă fiica, pe micuța Eva Maria, care a și fost fotografiată de Floriana Jucan în vară la mare, iar jurnalista a primit acordul lui Adrian Alexandrov de publicare a imaginilor, despre care spunea ”M-a ucis cu tristețea ei”.

Înainte de ziua surpriză, și Elena Udrea a scris pe Facebook cu amărăciune: „Este al doilea an în care solicit să mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței mele, care luna aceasta împlinește 5 anisori, dar mi se refuză acest drept.​ Deși legea prevede posibilitatea ca deținuții să meargă acasă pentru 10-30 de zile anual, tocmai pentru că menținerea legăturii cu familia s-a dovedit esențială în reabilitarea celor care executa o pedeapsă cu închisoarea, în practică această posibilitatea este aproape inexistentă”, nota Elena Udrea, pe 3 septembrie. Fostul ministru Elena Udrea se află după gratii, la penitenciarul Târgșor, unde execută 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Însă de 8 septembrie, a primit un cadou nesperat: a reușit să-și vadă adorabila copilă chiar în ziua onomasticii sale, căci pe micuță o cheamă Eva Maria.

Locația a fost și ea una splendidă: la Mănăstirea Ghighiu.

Elena Udrea, dar și alte două deținute, au avut permisiunea de a ieși din penitenciar, relatează Realitatea.net. Toate au petrecut trei ore la Mănăstirea Ghighiu alături de copiii lor, vineri, 8 septembrie. Au avut parte de un eveniment emoționant, potrivit surselor, cei mici au primit cadouri, au stat în aer liber și s-au jucat. Eva, fiica Elenei Udrea, care urmează să împlinească 5 ani pe 20 septembrie, a stat numai în brațele mamei sale și amândouă s-au bucurat din plin de momente.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a relatat despre întâlnirea dintre cele două, mamă și fiică. „Am văzut că la televizor s-a spus, la mai multe posturi, că a fost permisie. Nu, nu a fost o permisie. A fost un eveniment organizat de către cei de la penitenciar probabil, într-o colaborare cu cei de la asistență socială. Au fost mai multe mame cu copiii lor, cei care au fost prezenți la acest eveniment. Am vrut să îi fac o surpriză pentru că, după un an și jumătate, aproape doi, a fost pentru prima dată când am schimbat locul unde ne vedeam cu Elena și a rămas chiar foarte plăcut surprinsă de surpriza pe care i-am făcut-o. Multe lacrimi și din partea mamelor, și din partea copiilor. S-au jucat, au explorat grădina din curtea mănăstirii, un loc deosebit de frumos. A fost un moment destul de emoționant și cred că acest tip de vizită în aer liber este foarte benefic și foarte sănătos pentru cei mici, în special”, a declarat Adrian Alexandrov pentru Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Barack Obama si Michelle Obama jpg
Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg