Elena Udrea şi colegele sale din PMP, la "Ora de mişcare" în aer liber

7 iulie, 2014
10356255 10152348234244584 717263871342641037 n jpeg

Am văzut-o dând cu mopul, făcând sarmale, împărţind ciocolată şi pantofi cu toc. Dar încă n-o văzusem făcând gimnastică. Şi, cum ocazia s-a ivit, iat-o performând în grup, în Parcul Herăstrău.

Am văzut-o dând cu mopul, făcând sarmale, împărţind ciocolată şi pantofi cu toc. Dar încă n-o văzusem făcând gimnastică. Şi, cum ocazia s-a ivit, iat-o performând în grup, în Parcul Herăstrău.

Zarvă mare sâmbătă dimineaţă în Parcul Herăstrău, unde peste 30 de femei s-au alăturat membrelor Partidului Mişcarea Populară, care au lansat "Ora de mişcare" în aer liber.

Vedeta evenimentului a fost însăşi Elena Udrea, care a venit însoţită de mama sa şi care, timp de o oră, a dat dovadă de o condiţie fizică de invidiat.

image

„Ne-am simţit excelent azi după Ora de mişcare din Parcul Herăstrău. Am fost bucuroasă să facem 60 de minute de aerobic împreună cu femei de diverse vârste şi diferite condiţii fizice, arătând că tot timpul – dar mai ales vara – e util să facem mişcare pentru sănătate. Îi mulţumesc doamnei Gerda Dumitru, care e un excelent instructor de aerobic şi în compania căreia nici n-am simţit când s-a scurs ora de exerciţii“, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

„Începând de azi, în fiecare sâmbătă din această vară, PMP va organiza evenimente similare în parcurile bucureştene, evenimente la care invităm toate femeile. Vă aşteptăm!“, şi-a încheiat ea mesajul.

image

La eveniment au fost prezente şi Florentina Opriş şi Ruxandra Dragomir, preşedintele Organizaţiei de Femei din PMP.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg