Elena Udrea şi fiica, ţinute de mii de euro de sărbători! Ce aranjată e Eva Maria la doar doi ani

28 decembrie, 2020
5 elena udrea si fiica de sarbatori 4 jpg jpeg

Are 47 de ani şi trăieşte cele mai frumoase clipe din viaţă de când a devenit mamă. Elena Udrea îşi răsfaţă fiica, pe Eva Maria, şi o îmbracă în cele mai alese hăinuţe. De sărbători au făcut furori împreună. 

Se pare că au ales să petreacă Crăciunul la munte. Elena Udrea a avut şi are mai multe motive de sărbătoare în această perioadă a anului. Au sărbătorit Crăciunul pe 25 decembrie, iar pe 26 decembrie a fost ziua ei de naştere. Iată că a ales să petreacă într-un cadru special, de iarnă. A mers la munte împreună cu familia, cu partenerul Alexandru Alexandrov, dar şi cu fetiţa lor care a împlinit 2 ani în septembrie. 

Urmează şi Anul nou, vor petrece tot împreună, ca o familie. De sărbători, fostul politician a îmbrăcat haine alese, la fel ca şi micuţa ei. Se pare că Elena Udrea are gusturi bune, dar şi...costisitoare. 

4 elena udrea si fiica de sarbatori 1 jpg jpeg

În zilele petrecute la munte, Elena Udrea a schimbat mai multe ţinute de iarnă, haine de la branduri cunoscute. Micuţa a purtat celebrele Moon Boots, care în varianta pentru copii costă 100 de euro, şi care sunt nelipsite din pozele influencerelor din România şi din străinătate, scrie click.ro.  Însă nici geaca Evei nu este una de neobservat. Trandafirii tropicali sunt indiciul că ţinuta aparţine brandului Dolce & Gabbana, celebra casă de modă italiană fiind una dintre cele mai exclusiviste din lume. Geaca pentru copii costă 500 de euro pe site-urile de shopping din străinătate.

Elena Udrea nu putea să apară la munte fără o geacă Moncler şi nu orice model, ci un Fenis roşu de 2.000 de dolari, după cum se vede pe site-ul oficial al celebrului brand.

Ea a transmis şi un mesaj de ziua sa de naştere: "Ce cadou minunat, de ziua mea! A început o ninsoare de poveste. Vă mulţumesc pentru urări şi gândurile voastre bune, care vin să mă bucure şi în acest an!"

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg