Elena Udrea şi fiica, ţinute de mii de euro de sărbători! Ce aranjată e Eva Maria la doar doi ani

28 decembrie, 2020
5 elena udrea si fiica de sarbatori 4 jpg jpeg

Are 47 de ani şi trăieşte cele mai frumoase clipe din viaţă de când a devenit mamă. Elena Udrea îşi răsfaţă fiica, pe Eva Maria, şi o îmbracă în cele mai alese hăinuţe. De sărbători au făcut furori împreună. 

Se pare că au ales să petreacă Crăciunul la munte. Elena Udrea a avut şi are mai multe motive de sărbătoare în această perioadă a anului. Au sărbătorit Crăciunul pe 25 decembrie, iar pe 26 decembrie a fost ziua ei de naştere. Iată că a ales să petreacă într-un cadru special, de iarnă. A mers la munte împreună cu familia, cu partenerul Alexandru Alexandrov, dar şi cu fetiţa lor care a împlinit 2 ani în septembrie. 

Urmează şi Anul nou, vor petrece tot împreună, ca o familie. De sărbători, fostul politician a îmbrăcat haine alese, la fel ca şi micuţa ei. Se pare că Elena Udrea are gusturi bune, dar şi...costisitoare. 

4 elena udrea si fiica de sarbatori 1 jpg jpeg

În zilele petrecute la munte, Elena Udrea a schimbat mai multe ţinute de iarnă, haine de la branduri cunoscute. Micuţa a purtat celebrele Moon Boots, care în varianta pentru copii costă 100 de euro, şi care sunt nelipsite din pozele influencerelor din România şi din străinătate, scrie click.ro.  Însă nici geaca Evei nu este una de neobservat. Trandafirii tropicali sunt indiciul că ţinuta aparţine brandului Dolce & Gabbana, celebra casă de modă italiană fiind una dintre cele mai exclusiviste din lume. Geaca pentru copii costă 500 de euro pe site-urile de shopping din străinătate.

Elena Udrea nu putea să apară la munte fără o geacă Moncler şi nu orice model, ci un Fenis roşu de 2.000 de dolari, după cum se vede pe site-ul oficial al celebrului brand.

Ea a transmis şi un mesaj de ziua sa de naştere: "Ce cadou minunat, de ziua mea! A început o ninsoare de poveste. Vă mulţumesc pentru urări şi gândurile voastre bune, care vin să mă bucure şi în acest an!"

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}