Elisabeta a II-a a fost externată

5 martie, 2013
wenn20182976 jpeg

Britanicii pot răsufla uşuraţi: suverana lor e în afara oricărui pericol şi tocmai a fost externată din spitalul King Edward al VII-lea din Londra, unde a fost adusă de urgenţă duminică.

Britanicii pot răsufla uşuraţi: suverana lor e în afara oricărui pericol şi tocmai a fost externată din spitalul King Edward al VII-lea din Londra, unde a fost adusă de urgenţă duminică.

Îmbrăcată în roşu, Regina a părăsit pe propriile picioare clinica londoneză, în jurul orei locale 14.45, şi-a luat la revedere de la mai mulţi membri ai personalului medical, iar apoi s-a aşezat pe bancheta din spate a unui automobil care o aştepta în faţa spitalului.

Cunoscută pentru sănătatea sa de fier, Elisabeta a II-a, căreia i-a fost descoperită o gastroenterită, se află la prima sa spitalizare după zece ani.

image

Ea a sosit la spitalul King Edward al VII-lea cu maşina personală, nu cu ambulanţa, a subliniat Palatul Buckingham, dorind să limiteze îngrijorările legate de starea de sănătate a reginei. Bolnavii suferind de gastroenterită manifestă vărsături, diaree, şi au tendinţa (îndeosebi persoanele cu o vârstă înaintată) să se deshidrateze, iar medicamentele sunt de obicei administrate intravenos, au explicat experţii, pentru presa britanică.

Această situaţie a determinat-o pe regină să amâne sau să anuleze toate angajamantele oficiale de săptămâna aceasta, inclusiv călătoria la Roma de miercuri şi joi, alături de soţul său, ducele de Edinburgh, la invitaţia preşedintelui italian Giorgio Napolitano.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg