Elisabeta Lipă nu crede nimic din cele scrise de Maria Olaru

6 iunie, 2016
Maria Olaru jpeg

Performanţa nu e posibilă fără muncă şi sacrificiu, dar mijloacele prin care e obţinută ar trebui să rămână departe de ochii publicului, crede Ministrul Tineretului şi Sportului.

image

După ce fosta mare campioană Maria Olaru a reuşit să arunce lumea gimnasticii în aer cu dezvăluirile ei din cartea autobiografică, însăşi Elisabeta Lipă, Ministrul Tineretului şi Sportului, a şocat zilele trecute opinia publică, atunci când a spus, la Digi Sport, că nu crede ce scrie în cartea Mariei Olaru şi că sportivii care au fost bătuţi de antrenori nu ar trebui să recunoască public acest lucru!

”Eu nu o văd pe Mariana spunând lucrurile astea, nu-l văd nici pe Bellu bătând sportive, deci eu nu îi văd. Acele pasaje din carte, din punctul meu de vedere, sunt tendenţioase. Nu aveau ce să caute. Eu nu cred, nu cred că Maria a fost atât de sinceră în toate pasajele alea pe care le-a scris. Eu nu cred lucrul asta”, a spus ministrul Tineretului şi Sportului în emisiune, spre stupefacţia tuturor.

citeşte şi:

Fosta gimnastă Maria Olaru povesteşte despre tratamentul dur aplicat de cuplul Belu-Bitang

Ea a adăugat că “rufele murdare” nu ar fi trebuit spălate în public şi că astfel de dezvăluiri alungă copiii de la practicarea gimnasticii.

Ulterior, Elisabeta Lipă a revenit cu o declaraţie postată pe contul ei de socializare, poziţie pe care a susţinut-o şi în direct, la Realitatea TV.

image

”Nu sunt, nu am fost şi nu voi fi de acord cu violenţa în sport. Am precizat acest lucru categoric şi la emisiunea la care am participat alături de Maria Olaru. Orice formă de agresiune nu are de-a face cu sportul în general şi cu sportul de performanţă în special. Nu sunt, însă, de acord, nici cu denigrarea unor antrenori de valoare, care au obţinut rezultate cu care această ţară s-a mândrit ani la rând. Dacă cineva a greşit, să plătească. Sunt mamă, nu accept ca vreun copil să fie lovit, chiar şi în numele performanţei. Dar cunoscându-i pe Octavian Belu şi Mariana Bitang, îmi vine greu să cred că ar fi capabili de acte de violenţă. Eu mi-am respectat şi îmi respect şi acum antrenorii, nu cred că denigrarea acestora ar ajuta pe cineva. Am participat şi voi susţine întotdeauna campaniile de combatere şi prevenire a violenţei în sport. Performanţa nu trebuie obţinută prin violenţă, chiar dacă, fără disciplină şi sacrificii, ştim cu toţii, este greu de crezut că poţi atinge performanţă înaltă”.

Astăzi, Maria Olaru va fi invitata specială a lui Teo Trandafir, în platoul Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg