Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman: „Nu mai vreau să am legătură cu această fată”

27 ianuarie, 2023
Roman și Elisei PNG

Despărțire în showbiz! După un deceniu de relație și au împreună o fetiță, dar între cei doi nu mai e înțelegere, Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu.

Între Oana Roman și Marius Elisei pare că nu mai există o cale de împăcare. Chiar dacă părea că au un cuplu solid, iată că prima despărțire sonoră a anului este a lor.

Au o fetiță și găsiseră o cale de împăcare anterior, căci au mai trecut o dată printr-un conflict major. Însă pare că despărțirea este, de data aceasta, definitivă.

Oana Roman are o relație foarte deschisă cu cei care îi urmăresc contul de socializare. Drept pentru care, a fost sinceră și le-a dat marea și neașteptata veste: s-a despărțit de Marius Elisei.

Nici bărbatul nu a ezitat să vorbească și chiar a ales să fie foarte direct. El recunoaște cu oarecare tristețe că relația cu Oana Roman nu mai funcționa de o bună bucată de vreme. Marius Elisei a spus că vor gestiona împreună custodia fiicei lor, Iza.

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu această fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public. Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Oana Roman și-a anunțat comunitatea că ea și Marius Elisei și-au spus adio, după 10 ani de relație. Influencerița a menționat că partenerul ei a lăsat-o să se ocupe singură de facturi, iar acesta nu și-ar mai fi asumat responsabilitatea pentru multe alte lucruri. Marius Elisei pare sătul de poticnirile din viața amoroasă cu Oana Roman, mai ales că a declarat atât de tranșant că nu mai vrea să aibă de-a face cu ea.

Cei doi s-au mai despărțit o dată, dar în decembrie 2022 au decis să mai dea o șansă familiei lor. Iată însă că dizarmonia instalată atunci nu s-a mai putut repara, în ciuda deselor ședințe foto în care voiau să pară cât mai fericiți.

"Eu am încercat foarte mulți ani să-i explic, să mă mulez și să-i accept niște lucruri, dar nu se poate. Noi am vorbit de-a lungul anilor, dar am senzația că vorbesc doar eu și mă ascult singură. (...) Am obosit. Sunt foarte multe momente în care e și ok, câteva zile, dar lucrurile se tot acumulează și simt că nu mai pot. Eu n-am luat nicio hotărâre deocamdată", spunea astă-vară Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg