Elizabeth Hurley a făcut publică o fotografie cu nepotul înjunghiat. Vrea ca atacatorii să fie prinşi

20 martie, 2018
elizabeth nepot jpeg

Actriţa de 52 de ani face apel, pe reţelele de socializare, la toţi care au fost martorii cumplitului atac în urma căruia nepotul său a fost înjunghiat. Aceasta a publicat o imagine explicită realizată la cateva ore după ce tânărul de 21 de ani a fost rănit pentru a-i face pe cei care deţin informaţii preţioase să iasă în faţă şi să ajute la prinderea răufăcătorilor!

E3lizabeth Hurley şi nepotul său, Miles

Săptămâna trecută, nepotul actriţei Elizabeth Hurley a fost victima unui atac. Acesta a fost înjunghiat de mai multe ori în spate, însă a scăpat cu viaţă graţie răspunsului prompt al serviciului de urgenţă. Acum, actriţa îşi doreşte să se facă dreptate în cazul nepotului său şi ca răufăcătorii să fie prinşi. În acest sens, a publicat o imagine şocantă cu nepotul său, înjunghiat în spate, pentru a-i impresiona pe potenţialii martori oculari.

Rana profundă a nepotului său

Aceasta i-a rugat pe toţi cei care deţin informaţii relevante să ajute la prinderea făptaşilor. ”Asta este ceea ce cuţitarul i-a făcut nepotului meu. Dacă crezi că ştii cine e făptaşul, sună la numărul de telefon afişat.”, este apelul disperat al actriţei de pe reţelele de socializare.

Maşina suspecţilor

Anterior, actriţa postase o imagine neclară cu maşina atacatorilor, dând informaţii care ar putea duce la identificarea lor. ”Detectivii fac apel la toţi cei care au asistat ori au informaţii despre cei care l-au atacat pe nepotul meu, Miles Hurley, şi pe prietenul lui, în vârstă amândoi de 21 de ani. (...) Nepotul meu şi prietenul său conduceau un FIAT 500 bej, pe Wandsworth Road, când au intrat într-o altercaţie verbală cu ocupanţii maşinii fotografiate mai sus, după o coliziune minoră. Ulterior, victimele s-au dat jos din maşină. Şi suspecţii au oprit, după care au încercat şi eşuat să-l răpească pe nepotul meu, băgându-l în maşina lor şi înjunghiindu-l de câteva ori.”, descria, anterior, Elizabeth Hurley incidentul.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg