Elizabeth Hurley arată fabulos în costum de baie la 55 de ani! Trucul simplu la care apelează în fiecare dimineaţă: ”Gustul e oribil, dar face minuni pentru sistemul divestiv”

11 martie, 2021
1 elizabeth hurley intro bun jpg jpeg

Elizabeth Hurley pare că a descoperit reţeta tinereţii veşnice. La 55 de ani, le-a dat clasă divelor cu mult mai tinere într-o serie de fotografii unde apare purtând costum de baie. Vedeta a dezvăluit secretul său pentru un trup tras ca prin inel. 

Elizabeth Hurley a fost una dintre cele mai sexy vedete ale anilor 90, dar şi astăzi, la 55 de ani, continuă să arate fabulos. De fapt, pare că sfidează legile naturii, atât de spectaculoase sunt apariţiile sale, ireproşabile atât la nivelul chipului, cât şi la nivelul corpului.

Fosta iubită a lui Hugh Grant a postat în social media o serie de fotografii unde apare în costum de baie, iar Internetul a luat foc. Trasă ca prin inel, vedeta expune un trup fără cusur, care nu trădează defel vârsta biologică. 

stanga
dreapta
2 elizabeth hurley in costum de baie jpg jpeg
3 elizabeth hurley jpg jpeg
4 liz hurley in costum de baie jpg jpeg

Întrebată deseori care este secretul ei, Elizabeth Hurley a declarat că acordă o importanţă majoră alimentaţiei sănătoase, dat fiind istoricul familiei: bunica sa a decedat din cauza cancerului la sân. ”Îmi fact timp pentru sport, consum peparate bogate din punct de vedere nutritiv şi am grijă şi de sufletul meu, relaxându-mă”, a povestit faimosul model la un moment dat.

        View this post on Instagram                       A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Aceasta a mai dezvăluit pentru Daily Mail un truc ce necesită efort minim, dar rezultatele sunt fabuloase şi pe termen lung. ”Primul lucru pe care îl fac dimineaţa când mă trezesc e să beau două căni de apă călduţă. Gustul e oribil, dar face minuni pentru sistemul digestiv”, a povestit Liz, care evită, de asemenea, mâncărurile procesate şi consumă legume şi fructe proaspete din grădina ei.Recente pe Ok! Magazine

Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg