Elizabeth Hurley, încă o dată spectaculoasă în roz, la un eveniment dedicat prevenirii cancerului

15 mai, 2024

Simbolul luptei împotriva cancerului este optimistul roz, culoare care îi vine de minune superbei britanice Elizabeth Hurley. La 58 de ani, are o siluetă de invidiat, pe care nu ezită să și-o etaleze în rochii mulate.

Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg

În calitatea sa de invitat la evenimentul newyorkez, Elizabeth Hurley a luat cuvântul pe scenă la petrecerea Hot Pink a Fundației pentru Cercetarea Cancerului de Sân ce s-a ținut la The Glasshouse pe 14 mai 2024.

Veșnic eleganta Elizabeth Hurley a întors capetele la superba petrecere din 2024 a Fundației pentru Cercetarea Cancerului de Sân din New York. Ținută astfel într-o liniștită seară de marți, evenimentul a fost o sărbătoare vibrantă a vieții, a iubirii și a speranței în lupta împotriva necruțătorului cancerului de sân.

Elizabeth Hurley, GettyImages (5) jpg

Elizabeth, la 58 de ani, a fost simbolul grației într-o rochie roz care i-a flatat silueta și i-a accentuat fizicul la fel de tonifiat ca-n tinerețe.

Rochia satinată era lungă, cu fantă în partea din față, pe corp și accesorizată cu cristale la mâneci și în zona bustului. Inclusiv sandalele îi erau roz.

Cunoscută pentru angajamentul său în combaterea cancerului de sân, Elizabeth a găzduit festivitățile serii, întruchipând atât spiritul, cât și mesajul evenimentului prin prezența ei echilibrată și sinceră.

Starul din Gossip Girl și-a purtat părul desfăcut, coafat în bucle romantice. A avut un machiaj foarte frumos, care i-a accentuat ochii și tenta arămie a pielii.

În timpul evenimentului, Elizabeth Hurley a făcut câteva declarații publicației HELLO!, în legătură cu importanța acestor adunări. „Cred că orice eveniment de felul acesta stârnește două tipuri de emoții. Pe de o parte, avem oamenii dispuși să contribuie la conștientizarea acestei boli și să cotizeze pentru a sprijini cât mai multe studii și cercetări, însă sunt și oamenii care trec sau au trecut prin așa ceva și nu este deloc plăcut să lupți la propriu împotriva cancerului la sân.”, a explicat ea.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au mai numărat Vera Wang, Carolyn Murphy sau Karlie Kloss.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez la premiera Atlas, Profimedia (2) jpg
Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg