Elizabeth Hurley, încă o dată spectaculoasă în roz, la un eveniment dedicat prevenirii cancerului

15 mai, 2024

Simbolul luptei împotriva cancerului este optimistul roz, culoare care îi vine de minune superbei britanice Elizabeth Hurley. La 58 de ani, are o siluetă de invidiat, pe care nu ezită să și-o etaleze în rochii mulate.

Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg

În calitatea sa de invitat la evenimentul newyorkez, Elizabeth Hurley a luat cuvântul pe scenă la petrecerea Hot Pink a Fundației pentru Cercetarea Cancerului de Sân ce s-a ținut la The Glasshouse pe 14 mai 2024.

Veșnic eleganta Elizabeth Hurley a întors capetele la superba petrecere din 2024 a Fundației pentru Cercetarea Cancerului de Sân din New York. Ținută astfel într-o liniștită seară de marți, evenimentul a fost o sărbătoare vibrantă a vieții, a iubirii și a speranței în lupta împotriva necruțătorului cancerului de sân.

Elizabeth Hurley, GettyImages (5) jpg

Elizabeth, la 58 de ani, a fost simbolul grației într-o rochie roz care i-a flatat silueta și i-a accentuat fizicul la fel de tonifiat ca-n tinerețe.

Rochia satinată era lungă, cu fantă în partea din față, pe corp și accesorizată cu cristale la mâneci și în zona bustului. Inclusiv sandalele îi erau roz.

Cunoscută pentru angajamentul său în combaterea cancerului de sân, Elizabeth a găzduit festivitățile serii, întruchipând atât spiritul, cât și mesajul evenimentului prin prezența ei echilibrată și sinceră.

Starul din Gossip Girl și-a purtat părul desfăcut, coafat în bucle romantice. A avut un machiaj foarte frumos, care i-a accentuat ochii și tenta arămie a pielii.

În timpul evenimentului, Elizabeth Hurley a făcut câteva declarații publicației HELLO!, în legătură cu importanța acestor adunări. „Cred că orice eveniment de felul acesta stârnește două tipuri de emoții. Pe de o parte, avem oamenii dispuși să contribuie la conștientizarea acestei boli și să cotizeze pentru a sprijini cât mai multe studii și cercetări, însă sunt și oamenii care trec sau au trecut prin așa ceva și nu este deloc plăcut să lupți la propriu împotriva cancerului la sân.”, a explicat ea.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au mai numărat Vera Wang, Carolyn Murphy sau Karlie Kloss.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg