Elizabeth Hurley, perfecţiunea întruchipată la 52 de ani. Uite cum dansează în costum de baie!

9 noiembrie, 2017
elizabeth hurley in costum de baie jpeg

Actriţă şi fotomodel englez, Elizabeth Hurley este una dintre cele mai sexy femei de peste 50 de ani. Mai exact, frumoasa blondă are 52 de ani împliniţi, dar la cum arată, nu i-ai dat mai mult de 30. Are o faţă care n-i trădează vârsta, să nu mai vorbim de corpul perfect, cu forme pline şi cu o piele tonifiată care ar face-o invidioasă chiar şi pe o tânără.

Fără îndoială, este conştientă din plin de acest atu al său, o imagine impecabilă obţinută prin muncă - sport şi o alimentaţie sănătoasă, combinată cu ceva tratamente anti-îmbătrânire. Atât de mândră de silueta sa, încât este propria promotoare a colecţiei sale de costume de baie şi nu ezită să se expună cât mai dezbrăcată la plajă, ori pe reţelele de socializare.

Este plină de viaţă, dansează, se simte bine în pielea ei. La cât de bine arată, fanii sunt extaziaţi să o vadă în cele mai sexy ipostaze pe Instagram, comentariile lor fiind pline de admiraţie: "Nu-mi vine să cred cât de bine arată", "Fantastic".

Britanica sexy stârneşte o atracţie nemaîntâlnită atunci când apare în costum de baie. Starul din "Pact cu diavoliţa" continuă să demonstreze că este la fel de sexy ca acum mai bine de 17 ani, când juca în celebrul film. Are un abomen tonifiat, picioare incredibile, un posterior bine conturat şi un bust generos, tot ceea ce-şi poate dori o femeie. Liz este  mama unui băiat de 15 ani, Damien, copil din relaţia cu omul de afaceri Steve Bing.

image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg