Elizabeth Hurley și-a bulversat fanii cu imagini incendiare! A spus ce face de arată așa la 58 de ani

9 februarie, 2024

La 58 de ani, britanica arată senzațional și înaintează prin viață ca un vin bun. Diva absolută s-a fotografiat în saună, iar fanii au rămas înmărmuriți de corpul ei.

Elizabeth Hurley, Getty (5) jpg

Vedeta se află în plin procedeu de detoxifiere, drept pentru care s-a fotografiat în saună. În costum de baie roz și minuscul. Oricum, Elizabeth Hurley are o pasiune pentru roz, mai ales că este una dintre susținătoarele campaniei anti-cancer mamar, a cărei culoare reprezentativă este rozul.

Liz Hurley și-a cucerit încă o dată adepții din online cu o postare recentă pe Instagram, arătându-și frumusețea atemporală și fizicul spectaculos la saună, una dintre cele mai bune metode de detoxifiere.

La 58 de ani, consecvența lui Elizabeth în legătură cu sănătatea și bunăstarea ei este evidentă, în timp ce a început o nouă procedură de life-style într-o stațiune balneară de lux, indicând abordarea ei proactivă de a-și menține silueta uimitoare.

„Bună dimineața @vivamayrmariawoerth. Fie ca exercițiile, detoxifierea și alimentația sănătoasă să înceapă”, le-a împărtășit ea celor 2,8 milioane de urmăritori ai săi, semnalând debutul unei noi călătorii orientate pe atenția personală.

Vedetele și fanii deopotrivă s-au grăbit să-și exprime admirația pentru dăruirea cu care se ocupă de ea și pentru aspectul ei fabulos.

Ce-i drept, Elizabeth Hurley muncește pentru felul în care arată. La un moment dat, asaltată de întrebările fanilor săi, vedeta din ”The Bedazzled” și-a etalat rutina de frumusețe.

Liz H PNG

”Sunt mereu întrebată cum mă mențin în formă și ce mănânc. Așadar, am să vă spun. Motto-ul meu este: nu mânca prea mult, prea repede, prea des sau prea târziu!

Liz2 PNG

Cu alte cuvinte, organizează-te ca să te alimentezi rar, cu porții mici, mestecă așa cum trebuie, interzice-ți gustările dintre mese și ia cina cât mai devreme. Pentru mine, aceasta este rutina care funcționează. Nu beau sucuri verzi dubioase, nu îmi fac shake-uri și iau suplimente doar dacă analizele îmi arată că am carențe. Fac în așa fel încât să am la fiecare masă legume și fructe în cantități egale. Și dacă mănânc un sandviș, nu uit să mă delectez și cu un măr. Mănânc cam orice, iar junk food-ul este o variantă rară, doar la ocazii speciale. Pentru mine, junk food este tot ce conține ingrediente specifice pe care eu, de obicei, nu le dețin în bucătărie. Asta include și produsele ”low fat” sau de dietă. Toate semi-preparatele, toate sandvișurile cumpărate, prăjiturile, biscuiții și sucurile. Cea mai bună investiție a mea a fost o mașină de făcut pâine. Îmi fac pâinea zilnic. De asemenea, în fiecare weekend fac prăjituri. Pe lângă rutina alimentară, cel mai important sfat este să te miști mai des. Nu merg la sală și nu fac exerciții, dar sunt extrem de activă! Și aici încheiem predica. Să mă anunțați dacă vi se pare că are sens ce v-am spus!”, a conchis splendida șatenă pe contul său de socializare.

Foto: Instagram și Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kira Hagi   Insta 5 jpg
FotoJetIvanka2 jpg
Oana Roman si fiica ei, Isabela   Instagram jpg
Salma Hayek la Paris (1) jpg
Georgina Rodríguez, Profimedia (2) jpg
Kylie Minogue la BRIT Awards 2024   GettyImages 2054029155 jpg
Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi, GettyImages jpg
Rihanna în India, Profimedia (4) jpg
Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg