Elizabeth Taylor: Cine a mo┼čtenit averea fabuloas─â a actri┼úei?

7 septembrie, 2021
4 burton2 jpg jpeg

Avea o frumuse┼úe aparte ┼či mult talent! Elizabeth Taylor a r─âmas pentru mul┼úi regina neoficial─â a Hollywood-ului. Actri┼úa a l─âsat ├«n urm─â multe filme de succes ┼či o avere de 500 de milioane de lire sterline. Cine a mo┼čtenit-o?

Elizabeth Taylor a intrat ├«n lumina reflectoarelor la doar 12 ani, c├ónd rolul ei din National Velvet a f─âcut-o celebr─â. Actri┼úa a fost una dintre cele mai faimoase vedete din anii 1950. C├ónd a murit ├«n 2011, se credea c─â are o avere de 500 de milioane de lire sterline, dar cine a mo┼čtenit-o?

Taylor a murit la vârsta de 79 de ani în 2011 din cauza insuficienţei cardiace congestive. Diva a strâns o avere fabuloasă din celebrele ei apariţii în filme, doar pentru rolul din Cleopatra, în 1960, obţinând 800.000 de lire sterline.

stanga
dreapta
1 burton3 jpg jpeg
2 burton8 jpg jpeg
4 burton2 jpg jpeg
5 burton4 jpg jpeg

A mai apărut în producţii precum The Flintstones, Elephant Walk, Father of the Bride and A Place in the Sun.

C├ónd a murit, actri┼úa a l─âsat ├«n urm─â o imens─â proprietate, inclusiv bunuri ┼či bijuterii. Starleta a reu┼čit s─â fac─â v├ólv─â cu via┼úa ei personal─â, cele opt mariaje atr─âg├ónd presa ca un magnet.

Se crede că l-a lăsat pe fostul ei soţ, Larry Fortenksy, în testament cu aproape 1 milion de lire sterline, în ciuda faptului că se despărţiseră de aproape 15 ani la acea vreme. El a primit, de asemenea, 1 milion de lire sterline la divorţ.

De asemenea, vedeta a avut o colec┼úie uria┼č─â de bijuterii b─âtute cu diamante, smaralde de la m─ârci precum Cartier.

Majoritatea colec┼úiei sale a fost v├óndut─â, inclusiv o bro┼č─â care a adus peste 6 milioane de lire sterline. Era o pies─â special─â pe care Elizabeth a purtat-o ÔÇőÔÇő├«ntr-una din zilele nun┼úii sale.

Actri┼úa avea ┼či un colier de perle naturale, Le Peregrina. Piesa a dobor├ót recordul mondial ┼či a devenit cea mai scump─â perl─â v├óndut─â vreodat─â la licita┼úie, ob┼úin├óndu-se pe ea 10 milioane de lire sterline.

Cea mai mare parte din ├«ncas─âri s-a ├«ndreptat c─âtre ElizabethÔÇÖs AIDS Foundation, funda┼úia la ├«nfiin┼úarea c─âreia a ajutat ├«n 1985.

├Än 2011, anul mor┼úii sale, colec┼úia sa personal─â s-a v├óndut cu aproape 145 de milioane de lire sterline prin casa de licita┼úii ChristieÔÇÖs.

Din c─âs─âtoriile sale, actri┼úa a avut patru copii ┼či 10 nepo┼úi.

Se crede c─â bunurile sale au ajuns la copii, nepo┼úi, precum ┼či la diferite organiza┼úii caritabile. Unul dintre nepo┼úii ei, Quinn Tivey, este administrator al mo┼čiei ┼či al funda┼úiei Elizabeth, cunoscut─â ├«n mod colectiv sub numele de Casa lui Taylor.

├Än 2019, costumele ┼či accesoriile purtate de ea ├«n filme au fost scoas─â la licita┼úie ├«n cadrul unui eveniment de trei zile.Recente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg