Elizabeth Taylor, protagonista unui triunghi amoros. I-a luat soţul celei mai bune prietene fără nicio remuşcare

29 iulie, 2020
6 lizo jpg jpeg

A schimbat bărbaţii la fel de des ca haine, a fost căsătorită de 8 ori, a iubit diamantele şi a fost printre primele celebrităţi implicate în lupta SIDA. Ba mai mult, nu era nicio prietenă loială.  Elizabeth Taylor şi Debbie Reynolds au fost ani la rândul confidente. Cu toate astea, în relaţia lor a existat o perioadă de câţiva ani în care nu şi-au vorbit deloc. Motivul? Un triunghi amoros scandalos.

 Deşi era confidenta lui Debbie, Elizabeth nu a avut nicio remuşcare atunci când i-a furat soţul, pe, Eddie Fisher, cu care Debbie crescuse doi copii.

 Această poveste a început în 1958, când cel de-al treilea soţ al lui Taylor a murit în urma unui accident de avion. Eddie şi Debbie au sprijinit-o şi au mângâiat-o pe celebra actriţă cât au putut. Ba mai mult, Reynolds recunoştea că nu e deranjată de apropierea tot mai evidentă dintre partenerul său de viaţă şi Elizabeth Taylor.

 Însă două săptămâni mai târziu, Reynolds şi-a dat seama că mariajul ei s-a terminat, asta după ce preţiosul ei soţ şi prietena ei cea mai bună au plecat împreună la New York. Hollywoodul a fost şocat de noua idilă, dar Taylor nu a simţit nicio vină şi a răspuns fără jenă la întrebările jurnaliştilor cu privire la comportamentul ei: “Nu îndepărtez nimic de Debie, pentru că, de fapt, nu l-a avut niciodată”, a răspuns tăios.

7 del jpg jpeg

Pusă la zid pentru că şi-a găsit o nouă iubire la câteva luni după moartea fostului ei soţ, ea a explicat situaţia astfel: „Mike este mort şi EU sunt în viaţă. Ce vă aşteptaţi să fac? Să dorm singură?”

3 lizo2 jpg jpeg

 Debbie Reynolds a spus atunci că în relaţia lor existau probleme reale, în special în relaţia intimă, aşa încât divorţul era aşteptat. În 1959, Debbie şi Eddie au divorţat oficial. La scurt timp, el şi Elizabeth s-au căsătorit. Mariajul îndrăgostiţilor a durat doar doi ani.

 Debbie  nu i-a purtat ranchiună. În 1964, când erau împreună într-o croazieră pe mare, i-a trimis lui Elizabeth un bilet. I-a sugerat să uite de problemele trecutului şi să ia masa împreună. Multe femei nu i-au aprobat decizia, pentru că Taylor nu putea fi iertată. „Am înţeles că nu îl poţi face pe un om să facă ce nu îşi doreşte”, a spus atunci Debbie.

Elizabeth s-a simţit pentru prima oară vinovată. „Mă simt îngrozitor când mă gândesc cum v-am rănit, pe tine şi pe copiii tăi”.

Cu toate acestea, în cele din urmă, cele două au reuşit să lase totul în urmă şi să rămână prietene bune pentru tot restul vieţii.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate