Elle Macpherson, celebrul supermodel alintat ”The Body”, împlinește 60 de ani. Secretele ei de frumusețe

29 martie, 2024

Celebrul model australian supranumit „The Body” și-a dezvăluit rutina de sănătate și bunăstare.

Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg

Îți vine sau nu să crezi, Elle Macpherson a ajuns la 60 de ani. Este o frumusețe atemporală, un model emblematic, ca vinul bun: din ce în ce mai rafinată.

Superba australiană are gene fenomenale, nu zicem că nu!

Elle Macpherson, GettyImages (3) jpg

Însă cariera de model, rutina strictă pe care a urmat-o în tinerețe și-a lăsat amprenta. În continuare, cea supranumită The Body (Corpul) urmează cu strictețe un program menit să-i asigure tonusul muscular. Este atentă la dietă și la felul în care se raportează cu lumea înconjurătoare: mindfulness.

Diva născută pe 29 martie este un adevărat ”icon”, după ce toate marile case de modă și-au dorit-o pe podiumurile lor: a colaborat cu giganți fashion precum Calvin Klein, Donna Karan, Louis Vuitton și Thierry Mugler – pentru a numi doar câțiva – de când și-a lansat cariera, în anii 1980.

Elle Macpherson în 1993, GettyImages jpg

Așa arăta Elle în 1993.

De când a ajuns în vârf, Elle a făcut mai mult decât modeling. A cochetat cu actoria, cu televiziunea și este inclusiv o antreprenoare de succes! Mai mult, este o adevărată sursă de inspirație pentru femeile care doresc să arate bine și apetisant chiar și după 50 de ani!

Și nu, soluția nu este în cabinetele de estetică, ci foarte mult în ordinea și în echilibrul stilului de viață.

Specialiștii care lucrează sau au lucrat cu Elle Macpherson au dezvăluit câteva dintre secretele ei de frumusețe.

Nutriționistul și naturopatul lui Elle, dr. Simoné Laubscher, a vorbit cu HELLO! despre modul în care ea și modelul colaborează în gestionarea WelleCo, un brand de wellness și stil de viață, o afacere aproape de inima lui Elle Macpherson.

Totul a început când modelul nu se afla în cea mai roz perioadă.

„Mânca hrană sănătoasă, dar nu beneficia de toți macronutrienții de care avea nevoie. Așadar, corpul era în deficit. Se simțea obosită, avea poftă de zahăr, se îngrășa și, în general, simțea că și-a pierdut „carisma”; avea nevoie de suport digestiv, suport pentru stres, hormonal, inflamator și glicemic.”, spune dr. Simoné Laubscher.

Elle Macpherson a descoperit că cea mai funcțională dietă pentru ea este cea antiinflamatoare: ”Mănânc alimente integrale organice și mă țin de mâncăruri și suplimente pe bază de plante precum Super Elixir”.

Scriind pentru Get The Gloss, ea a mai spus că stă departe de cafea. „Nu mai beau cafea, prefer o trezire blândă, dar puternică, cu un latte aburind, o matcha fierbinte cu lapte de ovăz. Elmhurst Barista este preferatul meu.”

Ea notează în jurnalul Welleco că optează în schimb pentru clismele cu cafea: „Acestea stimulează ficatul și vezica biliară, oferind o detoxifiere fără precedent”.

Elle Macpherson urmează o dietă vegană, face scufundări în apă cu gheață, plimbări lungi și antrenamente cu greutăți. Toate aceste lucruri cumulate au dus la o stare extraordinară pentru divă, atât în interior, cât și în exterior. O adevărată inspirație pentru femeile care cred că nu mai pot fi sexy după o anumită vârstă. Nu. Vârsta este doar un număr, iar doamnele mature trebuie să învețe să-și ofere sprijinul hormonal potrivit.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg