Ellen Barkin îl acuză pe Johnny Depp că i-a dat droguri înainte să facă sex

4 august, 2022
HEARS3 jpg

Documentele judiciare proaspăt desigilate dezvăluie detalii neștiute despre relația dintre Johnny Depp și Ellen Barkin, în procesul său de defăimare de 50 de milioane de dolari împotriva lui Amber Heard.

Actrița nu numai că l-a descris pe actorul din producția Pirații din Caraibe drept „abuziv verbal”, dar l-a acuzat că i-a dat droguri înainte să facă prima dată dragoste.

Explicând originile poveștii lor, actrița de 68 de ani a declarat că ea și Depp s-au împrietenit pentru prima dată în 1990. Relația lor a devenit intimă mai târziu, în perioada în care au jucat împreună în Fear and Loathing în Las Vegas , în 1998.

În ciuda faptului că este descrie drept un domn de către alții, Barkin susține că Depp a mers atât de departe încât i-a dat droguri înainte să facă sex pentru prima dată.

Barkin l-a înfățișat într-un mod șocant pe celebrul actor și a spus că avea întotdeauna „un aer de violență” în jurul lui. Când a fost întrebată dacă l-a găsit fermecător pe Depp, Barkin a glumit, „majoritatea abuzatorilor sunt”.

HEAR4 jpg

Actrița susține că Johnny țipa în mod regulat la asistentul său și la alte persoane cu care lucra pe platourile de filmare, pentru că era nemulțumit de felul în care își desfășurau munca. “Era o lume a violenței”, a remarcat ea despre relația ei cu Depp.

Barkin a mai spus că Depp se afla sub influența băuturilor alcoolice tot timpul și a adăugat că „bea sau fuma întotdeauna un joint”.

Ellen a mai spus despre actorul de 68 de ani că era gelos și obișnuia să o controleze. Ba mai mult , odată a aruncat cu o sticlă de vin în ea, pentru că era furios. „Odată m-a zgâriat pe spate pentru că s-a înfuriat foarte tare“, a spus ea instanței. „A insistat că a făcut asta din cauză că am făcut sex cu o altă persoană”.

Cu toate acestea, Depp a susținut în trecut că fosta lui iubită vine cu aceste acuzații pentru că a fost dezamăgită de modul în care s-a încheiat legătura lor.

„Ea a vrut o relație cu mine și eu nu am vrut asta”, a spus Depp „Nu am simțit la fel pentru ea și presupun că din acel moment a devenit furioasă”.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg