Ellen DeGeneres a primit o stea pe Walk of Fame

5 septembrie, 2012
rtr37hmw jpeg

Fostul star al serialelor de televiziune “Ellen” şi “Open House” şi actuala prezentatoarea de talk show a primit ieri o stea onorifică pe bulevardul celebrităţilor din Los Angeles.

Fostul star al serialelor de televiziune “Ellen” şi “Open House” şi actuala prezentatoarea de talk show a primit ieri o stea onorifică pe bulevardul celebrităţilor din Los Angeles.

Agitaţie mare ieri, în intersecţia dintre Hollywood Boulevard şi Vine Street, unde a fost turnată cea de-a 2.477-a stea de pe Walk of Fame. Ellen DeGeneres, creatoarea show-ului de televiziune omonim, a asistat la dezvelirea plăcii inscripţionate cu numele său în prezenţa altor alte două nume sonore din televiziunea americană: Ryan Seacrest, moderatorul emisiunii "American Idol", şi Jimmy Kimmel, realizatorul şi prezentatorul talk show-ului care îi poartă numele.

image

Cum era de aşteptat, la eveniment a fost prezentă şi partenera de viaţă a prezentatoarei americane, actriţa americană Portia De Rossi.

Ceremonia a avut loc cu doar şase zile înainte de debutul celui de-al zecelea sezon al emisiunii "The Ellen DeGeneres Show", care a fost recompensată de-a lungul anilor cu numeroase premii Daytime Emmy.

image

Ellen DeGeneres, prima vedetă din televiziunea americană care a dezvăluit în direct că este lesbiană, în 1997, va primi totodată, pe 22 octombrie, cel mai prestigios premiu de comedie din industria de divertisment din Statele Unite - Mark Twain Prize for American Humor pe 2012.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg