Ellen DeGeneres, aspru criticată după ce a comparat izolarea la domiciliu cu închisoarea. În ce vilă de lux locuieşte

10 aprilie, 2020
1 ellen degeneres criticata jpg jpeg

Ellen DeGeneres a făcut recent o afirmaţie care i-a înfuriat pe fanii săi. A comparat izolarea la domiciliu cu închisoarea, iar aceştia au luat foc. Prezentatoarea locuieşte cu soţia, Portia De Rossi, într-o vilă de lux. 

Show-ul pe care îl prezintă de ani de zile Ellen DeGeneres a avut de suferit din cauza coronavirusului. Întreaga echipă rămâne acasă timp de trei săptămâni, chiar şi prezentatoarea. Ellen DeGeneres filmează din propria locuinţă, cu ajutorul soţiei, intervievează prin videocall diferite vedete, a avut-o prin transmisiune directă chiar şi pe Jennifer Lopez. 

Prezentatoarea în vârstă de 62 de ani a prezentat recent un video chiar din casa sa de lux din California în care face declaraţii care i-au înfuriat pe fanii săi: 

„Un lucru pe care l-am aflat din carantină este că e ca în închisoare, asta este”, a declarat DeGeneres. În momentul în care a spus asta, ea se afla aşezată pe un fotoliu, cu spatele la o grădină superbă, cu gazon, cu o pădure, un decor superb.  „Asta pentru că am purtat aceleaşi haine timp de zece zile şi toată lumea de aici e gay”, a adăugat ea amuzată de propria glumă, scrie Reuters.

2 vila in care locuieste ellen degeneres cu sotia jpg jpeg

După declaraţiile ei, în mediul online fanii nu s-au abţinut: „Am prieteni şi oameni dragi care sunt încarceraţi. Ei sunt închişi în condiţii oribile şi îngroziţi de ce li se va întâmpla. «Gluma» ta despre carantina acasă asemănătoare închisorii este fără haz şi lipsită de respect”.

Pe Twitter, urmăritorii vedetei au criticat-o aspru: „Ellen, prizonierii din ţara asta sunt prinşi în carantină 24 de ore în celule care au, probabil, dimensiunea unuia dintre duşurile tale şi alţii dorm la un metru de deţinuţi bolnavi. Şi mor. Experienţa ta nu are nicio legătură cu închisoarea”. 

“I feel like I’m in jail,” says Ellen in this house pic.twitter.com/GbDe9rbXTk — Adri Says Revolt🌹🌹 (@hello_adrii) April 8, 2020

“I feel like I’m in jail,” says Ellen in this house pic.twitter.com/GbDe9rbXTk

„«Simt că sunt în închisoare» a spus Ellen din această vilă“, este o altă declaraţie care însoţeşte şi o imagine cu locuinţa lui Ellen DeGeneres şi a Portiei De Rossi. Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}