Ellen DeGeneres, răpusă de durere! Tatăl ei s-a stins din viaţă!

12 ianuarie, 2018
ellen degeneres jpeg

Celebra prezentatoare a confirmat, chiar în timpul emisiunii sale, că tatăl său, Elliott De Generes, a decedat la vârsta de 92 de ani. Ellen a povestit, printre lacrimi, că, înainte cu zece minute ca acesta să stingă din viaţă, au vorbit la telefon.

Ellen DeGeneres şi-a pierdut tatăl

Ellen DeGeneres a dezvăluit în cadrul emisiunii sale că tatăl său, un fost agent de asigurări, s-a stins din viaţă la 92 de ani. ”Înainte să intrăm în publicitate, e ceva despre care vreau să vă vorbesc. (...) Mi-am pierdut tatăl săptămâna aceasta”, a fost declaraţia tristă a celebrei prezentoare TV.

Soţia lui Portia de Rossi a menţionat, însă, că nu a fost nimic neaşteptat şi că tatăl său a avut parte de o viaţă lungă şi fericită. ”Nu a fost nimic neprevăzut. A dus o viaţă lungă, bună şi fericită. Am avut ocazia de a-mi lua la revedere”, stă scris pe Instagram, în dreptul unor fotografii din trecut, în care Ellen apare alături de tatăl său.

Ellen şi tatăl său, Elliot

Povestind despre copilăria ei, Ellen şi-a amintit că în singura vacanţă în care a mers alături de tatăl său, Elliot a decis s-o aducă la studiourile Warner Bros, locaţie în care Ellen are acum propria emisiune: ”Când eram o fetiţă, am venit aici, la studiourile Warner Bros. Am făcut un tur. Iar acum lucrez la Warner Bros şi am propria scenă cu numele meu pe ea. El era foarte mândru de asta. Iubea această emisiune şi era un om foarte blând”.

Curcubeul apărut la 10 minute după ce a vorbit cu tatăl său

Vorbind despre momentul despărţirii, Ellen (59) a relatat că a apucat să-şi ia la revedere de la tatăl său cu zece minute înainte să treacă în nefiinţă. ”Plecam din clădire şi am văzut un curcubeu deasupra studiourilor Warnes Bros. Asta e ceea ce am văzut după ce am vorbit cu tatăl meu, apoi el a murit la zece minute”, a mai spus Ellen în timpul emisiunii de ieri.



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg