Ellen Pompeo a vorbit despre nou-născutul său şi despre viaţa de mămică la 47 de ani

23 martie, 2017
ellen pompeo png png

Ellen Pompeo, îndrăgita actriţă pe care o ştim din serialul ”Anatomia lui Grey”, a fost invitată, miercuri, în emisiunea lui Ellen DeGeneres pentru a vorbi despre viaţa ei de mămică, acum că i-a urat bun venit pe lume celui de-al treilea copil, dar şi despre viaţa profesională, dat fiind faptul că, recent, a fost pentru prima dată în postura de regizoare.

Ellen a mers în emisiunea lui Ellen pentru a vorbi despre viaţa ei personală, dar şi cea profesională

Jovială cum o ştim, actriţa în vârstă de 47 de ani, care-o joacă pe micile sezoane pe Meredith Grey, a mărturisit că este mai împlinită ca oricând, având casa plină atât de copii, cât şi de animaluţe adoptate. Ellen Pompeo a recunoscut, totuşi, că primeşte ajutor în tot ceea ce face, pentru a putea jongla cu succes între viaţa personală şi cea profesională.

Soţul lui Ellen Pompeo, alături de cel de-al treilea născut al lor

”Am trei copii, patru căţei, patru găini, un peşte şi... un soţ”, a mărturisit, răzând, actriţa în vârstă de 47 de ani, în timpul conversaţiei cu Ellen DeGeneres. Conversaţia celor două a continuat cu istorisirea actriţei legată de dădaca ei: ”Am cea mai tare dădacă, pe care o cheamă Jackie, care se află chiar acum în backstage. Ea mă ajută, n-aş ajunge nicăieri dacă nu m-ar ajuta ea pentru că am zile în care muncesc până la ore târzii”.

Ellen a devenit mamă la sfârşitul lunii decembrie, prin intermediul unei mame surogat

Vorbind despre experienţa de a regiza pentru prima dată, Ellen Pompeo a declarat că a fost una extraordinară şi că totul a decurs minunat, dată fiind experienţa ei îndelungată pe platourile de filmare ale serialului ”Anatomia lui Grey”: ”Faptul că am fost acolo timp de 13 sezoane a fost, într-adevăr, un avantaj. Debbie Allen, nu ştie să accepte un răspuns negativ, şi-n plus sunt puţine femei care prind ocazia de a refiza, aşa că m-am gândit cine sunt eu să refuz”. Episodul care marchează debutul regizoral al actriţei va fi lansat la sfârşitul lunii martie.

Ellen Pompeo în rolul lui Meredith Grey

foto: Instagram / The Ellen DeGeneres ShowRecente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg