Ellie Goulding, la un pas de înec într-un lac îngheţat în Norvegia - FOTO

26 ianuarie, 2016
3093113900000578 3416633 image a 88 1453772196838 jpeg

Cântăreaţa de 29 de ani şi-a şocat fanii de pe Instagram când a postat o fotografie cu o dubă pe jumătate scufundată în apa unui lac, la care a comentat: “Sfat pentru mine însămi: nu condu pe un lac îngheţat”.

Lacul îngheţat în care se vede jumătate din vehicul scufundat

Au îngheţat şi fanii ei, căci Ellie Goulding a anunţat că a fost la un pas de înec din cauza unui accident stupid din Norvegia, unde se afla cu prietenul ei, fotograful Conor McDonnell, la o temperatură de -30 de grade. Acesta din urmă a fost mai specific în legătură cu ce s-a întâmplat şi cum au scăpat cu viaţă în câteva minute, înainte să se înece blocaţi în vehicul.

Teferi şi îngheţaţi la -25 grade

“Eu şi Ellie nu voiam să anunţăm public ce s-a întâmplat, dar este o poveste prea nebună pentru a o omite. Fotografiile sunt din Norvegia, de acum câteva săptămâni”, a comentat Conor la pozele sale pe Instagram. “Acel moment când eşti în mijlocul pustiului, la -25 de grade, în Norvegia, e întuneric beznă, iar vagonul prins de maşină se scufundă prin gheaţa formată pe lac şi trebuie să ieşi de urgenţă prin acoperiş. Primul gând a fost să mă panichez. Al doilea a fost să fac poze. Eram în cabina din faţă. În poză, e scufundată. După câteva minute, totul era scufundat în lac”, a continuat Conor.

Cei doi s-au bucurat de vastitatea îngheţată a Norvegiei

Din fericire, amândoi sunt teferi şi nevătămaţi şi-şi vor continua peripeţiile prin lume. Ellie se află în turneu european până la finalul lui martie şi este însoţită de Connor pentru a realiza fotografiile din turneu, de-a lungul călătoriilor sale.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg