Ellie White a născut un băieţel

29 noiembrie, 2012

Ellie White este fericita mămică a unui băieţel perfect sănătos. Artista a fost supusă aseară unei operaţii de cazariană, în urma căreia a adus pe lume un băieţel

Ellie White este fericita mămică a unui băieţel perfect sănătos. Artista a fost supusă aseară unei operaţii de cazariană, în urma căreia a adus pe lume un băieţel cu greutatea de 3,760 kg şi lungimea de 50 de cm. Doru Tinca, logodnicul şi managerul artistei, i-a fost alături şi a asistat la naştere în sala de operaţie.

“Termenul iniţial al naşterii era undeva între 5 şi 9 decembrie. În ultimele zile, Ellie s-a simţit relativ bine, aşa că nu anticipam ce avea să se întâmple. Ieri am fost la controlul săptămânal, iar doamna doctor ne-a spus că micuţul nu mai are răbdare şi că este timpul să vină pe lume. În doar o oră, Ellie avea să fie în sala de operaţie. Totul s-a petrecut ameţitor de repede!”, declară Doru Tinca.

Ellie White a fost supusă unei operaţii de cezariană şi a adus pe lume, în jurul orelor 18.20, un băieţel perfect sănătos, pe care îl va boteza Mihai.

„Le voi face pe toate! Sunt ambiţioasă! Oricum, sunt lucrurile pe care le fac din dragoste şi este imposibil să nu mă descurc!”, mărturiseşte Ellie.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg