Ellie White, în rolul Pamelei Anderson într-un pictorial incendiar

9 iulie, 2013

Este frumoasă şi aşa, însă în noua şedinţă foto pentru o revistă românească, artista intră în rolul unui salvamar sexy, ca-n celebrul serial Baywatch.

Este frumoasă şi aşa, însă în noua şedinţă foto pentru o revistă românească, artista intră în rolul unui salvamar sexy, ca-n celebrul serial Baywatch.

Cântăreaţa noastră a renunţat la pudoare şi a realizat cel mai îndrăzneţ pictorial de până acum, Ellie declarând chiar că David Hasselhoff a fost o mare dragoste. "A fost unul dintre serialele mele preferate, nu am pierdut niciun episod. Mărturisesc ca am avut o slăbiciune pentru David Hasselhoff. A fost a doua mea mare iubire după Kevin Costner. Mă imaginam în rolul de victimă, salvata din valuri de Mitch Buchannon, dar mă visam şi în ipostaza de salvamar", declara Ellie White.

Costumul iconic din Baywatch, făcut celebru de Pamela Anderson sau Erika Eleniak, a fost îmbrăcat acum şi de româncă, etalându-şi astfel formele de invidiat la doar jumătate de an de când a devenit mamă. "Am avut emoţii mari înainte de a îmbrăca costumul roşu, atât de celebru. Ştiam că aşteptările sunt mari, aşa că am tras mult la sala pentru a avea un asemenea corp ", a mai spus Ellie White.

Mai mult, odată cu acest pictorial sexy, cântăreaţa mărturiseşte că nu ar refuza propunerea de a realiza fotografii nud, în mod artistic. "Pamela Anderson a pozat de multe ori in Playboy şi a arătat tot. Eu n-aş mai fi chiar atât de îndrăzneaţă. Am mai primit propuneri de a poza goală până acum, însă le-am refuzat categoric. Nu mă simţeam pregătită. Acum sunt mult mai sigură pe mine şi nu aş spune nu unor fotografii nud, artistice, în genul celor realizate de Mihaela Rădulescu", a adăugat Ellie White.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg