Ellie White, la un pas să nască prematur!

16 mai, 2015

Ellie White se află în ultima lună de sarcină, urmand să aducă pe lume, peste doar două săptămâni, o fetiţă, cel de-al doilea copil pe care îl are alături de logodnicul şi managerul ei, Doru Tinca.

Ellie White se află în ultima lună de sarcină, urmand să aducă pe lume, peste doar două săptămâni, o fetiţă, cel de-al doilea copil pe care îl are alături de logodnicul şi managerul ei, Doru Tinca.

Artista a fost însă recent la un pas de a naşte prematur din pricina programului încărcat din ultima perioadă şi a efortului pe care l-a depus. Ellie a avut multe drumuri de făcut, şi-a schimbat buletinul, a mers la control medical, a ieşit cu băieţelul ei în parc şi a ajuns în final la controlul medical de rutină.

Medicul a remarcat însă faptul că solista nu se odhneşte îndeajuns în ultima perioadă şi a avertizat-o că, dacă nu îşi simplifică programul zilnic şi nu doarme suficient, riscă să nască prematur.

“M-am trezit cu deja obişnuitele dureri de spate şi m-am gândit că programul scurt de astăzi îmi va permite să mă odihnesc în sfârşit puţin la prânz (sfatul medicului)... Însă doamna doctor mi-a dat o veste bună alături de câteva medicamente... Trebuie să mă odihnesc şi să renunţ la programul activ pe care îl am pentru că risc să nasc prematur, le-a mărturisit ea fanilor pe blogul ei personal”, www.elliewhite.ro.Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}