Ellie White, şedinţă foto în luna a noua de sarcină

20 noiembrie, 2012

Ellie White se pregăteşte să aducă pe lume primul său copil iar, cu o săptămână înainte de marele eveniment, a realizat o şedinţă foto cu totul specială. Artista a

Ellie White se pregăteşte să aducă pe lume primul său copil iar, cu o săptămână înainte de marele eveniment, a realizat o şedinţă foto cu totul specială. Artista a dorit să aibă o amintire frumoasă din perioada sarcinii, astfel că s-a lăsat fotografiată alături de logodnicul ei, Doru Tinca, în ipostaze romantice.

Ellie a îmbrăcat două rochii elegante Michael Kors şi bijuterii Dolce&Gabbana , care s-au potrivit perfect chiar dacă pântecul ei proeminent i-a dat iniţial emoţii.

“Bebeluşul a simţit parcă emoţiile noastre şi a început să se agite chiar în timpul şedinţei foto. Când a pus Doru mâna pe burtică, a început să dea din picioare. Cred că vom avea un fotbalist în familie!”, declară Ellie.

“Am avut ceva de furcă până am ales rochiile de seară pentru că nu găseşti uşor ceva care să te avantajeze în totalitate. Din fericire, nu am pus în perioada naşterii decât 10 kilograme în plus. După naştere cred că voi reveni rapid la silueta de dinainte”, mărturiseşte Ellie White.

Ellie White va aduce pe lume primul ei copil la începutul lunii decembrie, însă este posibil să i se recomande operaţia de cezariană mai devreme.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg