Elon Musk a avut o aventură cu soția celui mai bun prieten. Cum a reacționat soțul înșelat

25 iulie, 2022
elon9 jpg

Cofondatorul Google, Sergey Brin, a cerut divorțul după ce a aflat că soția sa l-a înșelat cu Elon Musk - a cărui companie de mașini electrice Tesla a susținut-o în timpul crizei financiare din 2008.

Cei doi titani ai tehnologiei erau prieteni de multă vreme, iar Musk mergea regulat la casa lui Brin din Silicon Valley, asta până anul trecut când a avut aventura cu Nicole Shanahan, conform Wall Street Journal.

Brin și Shanahan erau separați, dar locuiau încă împreună la momentul aventurii din decembrie, a declarat o persoană apropiată.

Brin, care are o avere de 95 de miliarde de dolari, a cerut divorțul în ianuarie, invocând „diferențe ireconciliabile”.

El a depus actele la câteva săptămâni după ce a aflat că Shanahan a avut o relație cu cel mai bogat om din lume, au declarat surse din anturajul celor doi.

Brin le-a ordonat, de asemenea, consilierilor săi financiari să-i lichideze investițiile în companiile lui Musk, pe fondul tensiunilor tot mai mari dintre miliardari, au declarat surse pentru Wall Street Journal.

elon10 jpg

În 2008, Brin i-a oferit lui Musk colacul de salvare, 500.000 de dolari pentru Tesla, când acesta se lupta să crească producția pe fondul Marii Recesiuni.

Musk, care are acum o avere de  253 de miliarde de dolari, l-a recompensat ulterior pe Brin oferindu-i unul dintre primele SUV-uri complet electrice de la Tesla.

Elon Musk recunoaște că a greșit, așa că la o petrecere, la începutul acestui an, a îngenuncheat și i-a cerut iertare lui Brin. Sergey a apreciat gestul, dar nu l-a iertat.

Musk, în vârstă de 51 de ani, are 10 urmași. Cinci dintre copii au venit pe lume din mariajul afaceristului cu  fosta sa soție, Justine Wilson.

Musk are, de asemenea, trei copii cu artista Grimes – unul dintre ei născut de o mamă surogat. La începutul acestei luni, el a confirmat că are gemeni cu directorul de la comania  sa, Neuralik.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}