Elon Musk a avut o aventură cu soția celui mai bun prieten. Cum a reacționat soțul înșelat

25 iulie, 2022
elon9 jpg

Cofondatorul Google, Sergey Brin, a cerut divorțul după ce a aflat că soția sa l-a înșelat cu Elon Musk - a cărui companie de mașini electrice Tesla a susținut-o în timpul crizei financiare din 2008.

Cei doi titani ai tehnologiei erau prieteni de multă vreme, iar Musk mergea regulat la casa lui Brin din Silicon Valley, asta până anul trecut când a avut aventura cu Nicole Shanahan, conform Wall Street Journal.

Brin și Shanahan erau separați, dar locuiau încă împreună la momentul aventurii din decembrie, a declarat o persoană apropiată.

Brin, care are o avere de 95 de miliarde de dolari, a cerut divorțul în ianuarie, invocând „diferențe ireconciliabile”.

El a depus actele la câteva săptămâni după ce a aflat că Shanahan a avut o relație cu cel mai bogat om din lume, au declarat surse din anturajul celor doi.

Brin le-a ordonat, de asemenea, consilierilor săi financiari să-i lichideze investițiile în companiile lui Musk, pe fondul tensiunilor tot mai mari dintre miliardari, au declarat surse pentru Wall Street Journal.

elon10 jpg

În 2008, Brin i-a oferit lui Musk colacul de salvare, 500.000 de dolari pentru Tesla, când acesta se lupta să crească producția pe fondul Marii Recesiuni.

Musk, care are acum o avere de  253 de miliarde de dolari, l-a recompensat ulterior pe Brin oferindu-i unul dintre primele SUV-uri complet electrice de la Tesla.

Elon Musk recunoaște că a greșit, așa că la o petrecere, la începutul acestui an, a îngenuncheat și i-a cerut iertare lui Brin. Sergey a apreciat gestul, dar nu l-a iertat.

Musk, în vârstă de 51 de ani, are 10 urmași. Cinci dintre copii au venit pe lume din mariajul afaceristului cu  fosta sa soție, Justine Wilson.

Musk are, de asemenea, trei copii cu artista Grimes – unul dintre ei născut de o mamă surogat. La începutul acestei luni, el a confirmat că are gemeni cu directorul de la comania  sa, Neuralik.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg