Elon Musk a relatat detalii scandaloase din relația lui cu Amber Heard

15 septembrie, 2023

Și boss-ul de la Tesla și Space-X are multe povești de spus despre legătura toxică pe care a avut-o cu fosta soție a lui Johnny Depp.

Elon Musk şi Amber Heard au avutt o relaţie scurtă jpeg

Elon Musk, celebrul co-fondator al companiilor Tesla și SpaceX, nu este cunoscut doar pentru succesul său în afaceri, ci și pentru relațiile sale controversate, cum ar fi cea cu cântăreața Grimes, cu care are deja trei copii. Cu toate acestea, una dintre cele mai comentate relații din viața lui Musk a fost cea cu actrița Amber Heard, despre care împărtășește noi detalii în biografia scrisă de Walter Isaacson.

Relația dintre Elon Musk și Amber Heard a fost intensă și plină de suișuri și coborâșuri. Potrivit biografiei lui, Walter Isaacson, povestea lor de dragoste a început după ce Heard a cerut divorțul de Johnny Depp, soțul ei de atunci.

Deși s-au întâlnit în 2013, în timpul filmărilor la pelicula „Machete Kills”, abia patru ani mai târziu relația lor a decolat cu adevărat. Musk își descrie relația cu Heard ca fiind „brutală", deoarece s-au confruntat cu diferite provocări în timpul cât au fost împreună.

Primele întâlniri dintre Elon Musk și Amber Heard au fost în întregime legate de muncă. Musk a fost consultant la filmul „Machete Kills”, în care Heard a jucat un personaj care încerca să creeze o societate pe o stație spațială.

Potrivit biografiei, Elon Musk și Amber Heard s-au reîntâlnit la Met Gala din 2016 și au început să se întâlnească la scurt timp după aceea. Eu au în comun aceeași o pasiune pentru muncă și teme geeky. Actrița a conceput chiar un costum întreg timp de două luni, inspirat de personajul preferat al lui Musk din jocurile video, Mercy din Overwatch, după ce acesta i-a spus că îi amintește de personajul, care este preferatul său.

Fosta soție a lui Johnny Depp a declarat chiar pentru volumul biografic: „Aș putea fi numită tocilară de către unii, la fel de bine cum pentru altcineva aș putea fi considerată doar sexy".

Primele întâlniri la care au mers au fost centrate pe munca lui Musk. Mogulul le-a dus pe Heard și pe sora ei să urmărească lansarea „Falcon 9„ la Cape Canaveral, o întâlnire pe care ea a descris-o ca fiind cea mai interesantă la care a participat vreodată. Între timp, ea a zburat din Italia la fabrica Tesla din Fremont pentru a-i face o surpriză de ziua lui de naștere, demonstrându-și sentimentele.

Familia lui Elon Musk n-a plăcut-o pe Amber Heard

În ciuda chimiei și sentimentelor dintre cei doi, relația dintre Elon Musk și Amber Heard nu a fost prea liniștită. Fratele lui Musk, Kimbal Musk, a descris-o în biografie pe Heard ca fiind „toxică" și „un adevărat coșmar" .

Potrivit lui Kimbal, Elon are tendința de a se îndrăgosti de oameni „frumoși, fără îndoială, dar care au o latură foarte întunecată", și a spus că antreprenorul are tendința de a „se îndrăgosti de oameni care sunt cu adevărat cruzi cu el". Cu toate acestea, Musk a recunoscut că este un „îndrăgostit nebunește" după ea și că este dispus să înfrunte dificultățile relației. Chiar și șeful de cabinet al lui Elon a descris-o pe actriță ca fiind „Jokerul din Batman", care vine și destabilizează totul în calea ei.

Deși relația dintre Musk și Heard părea să meargă bine, aceasta s-a încheiat în 2017, deși apoi au reluat ceea ce au avut timp de încă cinci luni Musk a descris ultimele 18 luni ale relației ca fiind „încontinuu nebunești" și extrem de dureroase.

În biografia scrisă de Isaacson, acesta spune despre această curtare: Cea mai chinuitoare relație a sa a fost cea cu actrița Amber Heard, care l-a împins într-un vârtej întunecat care a durat mai mult de un an și i-a provocat lui Musk o durere profundă, din care au rămas rămășițe.”

Sfârșitul real al acestei povești de dragoste tumultoase a venit după o călătorie la Rio de Janeiro cu fratele lui Elon și soția acestuia, deoarece s-au certat foarte tare când au ajuns la hotel. „Ea s-a încuiat în cameră și a început să țipe că îi este frică să nu fie atacată, pentru că Elon îi luase pașaportul. Echipa de securitate a fraților a asigurat-o că totul este în regulă și că, dacă vrea, poate pleca oricând dorește”. Despre acest eveniment, Kimbal a spus: „Este o actriță foarte bună, așa că va spune lucruri care te fac să te gândești 'Wow, poate că spune adevărul', dar nu este așa. Felul în care își poate crea propria realitate îmi amintește de tatăl meu."

Între timp, Amber Heard i-a arătat autorului videoclipuri și fotografii din acea noapte, care s-a dovedit a fi ajunul Anului Nou, iar Elon Musk poate fi văzut cum îi urează un An Nou fericit și o sărută pasional. Potrivit relatării lui Heard pentru carte, ea a ajuns la concluzia că Elon Musk a cultivat drama în relația lor, pentru că are nevoie de stimuli multipli pentru a se menține revigorat.

În ciuda despărțirii, Amber Heard a vorbit cu drag despre Musk în biografie, spunând că îl iubește foarte mult și că el „iubește focul, iar uneori îl arde".

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg