Elon Musk, în depresie după ce Amber Heard l-a părăsit: "Am fost cu adevărat îndrăgostit şi m-a durut rău"

16 noiembrie, 2017
4 10 eur spl1509420 018 jpg jpeg

Cine ar fi crezut că miliardarul de la Tesla în vârstă de 46 de ani ar suferi după despărţirea de fosta iubită, Amber Heard? Cu toate acestea, este adevărat. Elon, care a fost căsătorit de două ori şi care este tatăl a cinci copii ( a avut şase copii, dar unul a decedat în 2002) a fost rănit în dragoste după ce actriţa şi modelul Amber (31) l-a lăsat cu ochii în soare. Într-un interviu recent acordat revistei Rolling Stone, Elon face dezvăluiri inedite cu privire la fosta sa relaţie.

Iubire de-o vară. Deşi relaţia miliardarului cu actriţa Amber Heard nu a durat prea mult, cei doi susţin că au rămas în relaţii bune.

Fondatorul Tesla a dezvăluit că a fost complet dărâmat după despărţirea de Amber Heard şi că acum urăşte să doarmă singur. Ba mai mult, se pare că el este cel care a fost părăsit, decizie care l-a luat prin surprindere: "S-a despărţit de mine mai mult decât m-am despărţit eu de ea, cred," a spus omul de afaceri în vârstă de 46 de ani. "Am fost cu adevărat îndrăgostit şi a durut rău de tot".

Elon a mărturisit că a fost în depresie şi a devenit instabil emoţional timp de câteva săptămâni după despărţire. Elon şi Amber se întâlneau în secret de aproape un an, iar în august cei doi au pus punct relaţiei. Distanţa şi programul de lucru încărcat au fost doar două dintre problemele din cauza cărora le era aproape imposibil să se sincronizeze. La momentul respectiv, Elon declara: "Deşi eu şi Amber suntem despărţiţi, am rămas prieteni apropiaţi şi încă ne mai iubim." Ba mai mult, cei doi au fost văzuţi împreună în Australia, la doar câteva zile de la ştirea despre despărţirea lor.

Fotografia care a confirmat zvonurile că cei doi formau un cuplu.

Cu toate acestea, cel care a fost depresiv după această despărţire a fost, în mod neaşteptat, chiar miliardarul Musk. A rămas cu inima frântă şi asta a avut efect negativ chiar şi asupra lansarea noului model de la Tesla. "Am avut nevoie de fiecare gram de voinţă pentru a putea face evenimentul de lansare a modelului Tesla 3 şi să nu arăt ca cel mai deprimat tip. În cea mai mare parte a acelei zile eram ca mort", a spus el. "Şi apoi a trebuit să îmi ridic moralul şi să am grijă de mine: să beau câteva Red Bull, să am de-a face cu oameni pozitivi şi apoi mi-am spus << Am toţi aceşti oameni care depind de mine. Bine, fă-o!>>"

Musk, care a fost căsătorit de două ori înainte de a o cunoaşte pe fosta soţie a lui Johnny Depp, a continuat interviul spunând că dorinţa sa este de a avea o parteneră pe termen lung. "Caut o relaţie de lungă durată. Nu caut o aventură de o noapte. Caut o parteneră serioasă, un suflet pereche, lucruri de acest gen. Dacă nu sunt îndrăgostit, dacă nu am o parteneră stabilă, nu pot fi fericit".

Musk, tatăl a cinci copii cu prima sa soţie, Justine, a avut emoţii atunci când a vorbit despre faptul că urăşte să doarmă singur:  "Nu voi fi niciodată fericit fără a avea pe cineva. Să mă culc singur este un lucru care mă omoară ", a mărturisit omul de afaceri.

Elon şi fosta sa soţie, actriţa Talulah Riley.

"Nu e ca şi cum nu ştiu cum mă simt făcând acest lucru: să stau într-o casă mare, goală, cu nimeni care să păşească pe coridor şi nimeni lângă mine pe pernă. Cum să fii fericit într-o asemenea situaţie? Când eram copil spuneam un lucru <<nu vreau să fiu singur>>". Elon şi  Amber au început să se întâlnească imediat după despărţirea blondei de Johnny Depp şi după depărţirea miliardarului de actriţa Talulah Riley.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg