Elon Musk și un alt bebeluș venit în secret! Ce nume inedit a ales pentru cel de-al zecelea său urmaș

11 septembrie, 2023

Elon Musk, 52 de ani, continuă să facă copii cu fosta sa iubită. Pare că în relație nu mai sunt compatibili de ceva timp, dar sunt compatibili în a face copii.

elon musk colaj gettypixabay jpg

Cântăreața canadiană Grimes a adus pe lume cel de-al treilea copil pe care îl care cu miliardarul american. Existența celui de-al treilea copil al cuplului a fost dezvăluită recent, în cartea autobiografică a magnatului Tesla, care este scrisă de Walter Isaacson, potrivit The Independent. Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a ales nume extrem de bizare pentru ultimii săi copii.

La fel ca ceilalți doi urmași pe care îi are cu Grimes, și cel de-al treilea a primit un nume inedit: Techno Mechanicus, dar i se mai spune și Tau. Cei doi mai au împreună un băiețel, pe nume X Æ A-Xii, sau X, care s-a născut în 2020, și o fetiță, pe nume Exa Dark Sideræl Musk, sau Y, născută în decembrie 2021 prin intermediul unei mame surogat.

În noiembrie 2021, cu o săptămână înainte ca cel de-al doilea copil al lui Musk și Grimes să fie născut printr-o mamă surogat, magnatul din domeniul tehnologiei a devenit părinte de gemeni cu o altă femeie, Shivon Zilis, o finanțistă în vârstă de 37 de ani. Numele lor au fost dezvăluite în această săptămână ca fiind Azure și Strider. Elon Musk are o afinitate pentru litera X. Fosta platformă Twitter achiziționată de miliardarul excentric a devenit recent platforma X.

Fondatorul SpaceX este tatăl a 11 copii cu 3 femei diferite. Primul său născut a murit însă pe când avea doar 10 săptămâni, din cauza sindromului morții subite a sugarului. Elon Musk, 52 de ani, și Grimes, 35 de ani, au format un cuplu între 2018 și 2022. În septembrie 2021, cei doi s-au despărțit, însă apoi au decis să mai acorde o șansă relației. Împăcarea a fost de scurtă durată, întrucât s-au despărțit din nou anul trecut, potrivit sursei citate.

Elon Musk o sprijină financiar pe Grimes și are grijă de copiii săi. Excentrica artistă însăși a recunoscut anul trecut că nu și-ar permite multe lucruri, dacă nu ar fi Elon Musk. 

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg