Elton John a împlinit 70 de ani. La petrecerea sa aniversară a fost şi Prinţul Harry

27 martie, 2017
eltom john GettyImages 645753188 jpeg

Sir Elton John, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai tuturor timpurilor, şi-a serbat ziua de naştere sâmbătă, când a schimbat prefixul, ajungând la impresionanta vârstă de 70 de ani.

Elton şi soţul său David Furnish.

Şi pentru ca aniversarea starului să fie de-a dreptul memorabilă, Elton a petrecut alături de o mulţime de celebrităţi de la Hollywood, în cadrul unei petreceri somptuoase. Septuagenarul a apărut chiar de ziua lui la o gală din L.A, iar, pe lângă celebrităţile care au fost pe lista de invitaţi, alături i-a fost şi soţul său, David Furnish.

Printre oaspeţii de seama s-au nimărat Katy Perry, Lady Gaga, Ryan Adams, Rosanne Cash, Stevie Wonderchiar şi o regalitate, în persoana Prinţului Harry. Evenimentul a avut loc la Red Studios din Los Angeles şi a fost organizat în onoarea carierei fabuloase a artistului, Rob Lowe asumându-şi rolul de gazdă.

Elton şi Prinţul Harry.

Gaga, care este naşa celor doi fii ai lui Elton cu David, i s-a alăturat pe scenă lui Stevie Wonder pentru a interpreta hitul lui Elton din 1980, "Happy Birthday". Lista de oaspeţi celebri i-a inclus şi pe Neil Patrick Harris, Ryan Phillippe, Jon Hamm, James Corden şi Heidi Klum. Şi Prinţul Harry şi-a făcut apariţia pentru a-i ura toate cele bune cântăreţului. Este un fapt ştiut de toată lumea că cei doi fraţi din familia regală, Harry şi William, sunt prieteni buni cu Elton, şi el la rândul său foarte apropiat de regretata Lady Diana. Prietenia dintre artist şi prinţesă a fost atât de mare, încât John a avut un şocat după moartea sa în accidentul de maşină din 1997. Aşa că, în onoarea binecunoscutei prinţese, cântăreţul a făcut un remake personalizat pe hitul său „Candle in the Wind“, pe care l-a interpretat şi la înmormântarea ei.

Înainte de petrecerea de ziua sa, Elton a vorbit cu Zane Lowe de la Beats 1, mărturisind: „Unora nu le plac zilele de naştere, lor nu le place să sărbătorească, nu vor să se ştie despre ei, dar eu m-am bucurat mereu de ziua mea ... Şaptezeci sună atât de arhaic, nu-i aşa? Când eram mic, 70 mi se părea sfârşitul lumii. Dar lucrurile s-au schimbat - eşti atât de bătrân cum te simţi pe interior".

În aceeaşi zi, Elton John a împărtăşit cu prietenii virtuali un moment de familie alături de fii Ilie şi Zachary. Cei trei s-au fotografiat în faţa unui delicios tort de ciocolată, scriind: "O zi de naştere binecuvântată."

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg