Elton John: "Am fost furios pe Lady Diana!". Ce dezvăluiri face artistul în autobiografia sa?

13 noiembrie, 2019
1 elton jpg jpeg

Detalii neştiute din viaţa starului sunt prezentate în autobiografia lui, condimentată cu poveşti despre capetele încoronate de la curtea Marii Britanii

Cântăreţul britanic Elton John (72) şi-a lansat în luna octombrie „prima şi singura autobiografie“, Me, un volum despre care artistul afirmă că reprezintă o carte ce „spune adevărul“ despre tot ce a trăit până acum. „Viaţa mea a fost o extraordinară călătorie într-un montagne-russe şi acum sunt pregătit să vă spun povestea mea, cu propriile mele cuvinte“, anunţa el într-un mesaj video publicat pe contul lui de Twitter, în luna martie. „Uitându-mă în urmă, realizez ce viaţă nebună am avut privilegiul să trăiesc“, spune Elton, care şi-a aşternut amintirile pe cele 320 de file ale volumului său de memorii. Printre ele, şi unele picanterii legate de cunoştinţele sale de la Casa Regală britanică – cum ar fi cea despre Regina Elisabeta, care şi-a pălmuit zdravăn un nepot în prezenţa lui, după care a plecat făcându-i cu ochiul lui Elton. Evident, în centrul atenţiei se află regretata Lady Diana, vechea sa prietenă, pe care o evocă în cadrul unui episod petrecut chiar la o petrecere găzduită de el, când Richard Gere şi Sylvester Stallone s-au certat care dintre ei s-o curteze. Într-un final, Gere a rămas să povestească cu Diana, în timp ce Stallone a fost invitat să plece. Ani buni, Elton şi Lady Di au fost cei mai apropiaţi confidenţi, dar chiar cu câteva luni înainte ca delicata prinţesă să-şi piardă viaţa în tragicul accident din Paris, cei doi s-au certat din cauza volumului scris de Gianni Versace, Rock and Royalty, a cărui prefaţă Diana s-a învoit s-o semneze, cu specificaţia că banii ce i s-ar fi cuvenit să fie donaţi în contul AIDS Foundation. În ultima clipă, Diana şi-a retras textul, motivând că nu ştia despre subiectele abordate în cartea lui Versace. „Eu cred că cei de la Palatul Buckingham nu agreau ideea ca un membru al Familiei Regale să aibă vreo legătură cu o carte în care apăreau fotografii cu bărbaţi dezbrăcaţi. La vremea aceea, am fost furios pe ea, dar şi îngrijorat, pentru că vedeam cum se îndepărtează de prietenii sinceri şi se înconjoară de oameni care-i spuneau ceea ce voia să audă“, comentează el în carte.

Autorul single-ului Candle in the Wind, compus special pentru înmormântarea Dianei şi devenit hit, nu înţelege nici acum succesul melodiei, de vreme ce a fost scrisă în circumstanţe tragice şi pe care nici el însuşi nu o poate asculta. Totodată, el spune că mediatizarea accidentului şi a funeraliilor a avut o amploare pe care Diana nu şi-ar fi dorit-o cu siguranţă.

Iar acestea sunt doar câteva spicuiri din volumul legendarului artist, care a strâns o grămadă de poveşti atât din viaţa artistică, cât şi din spatele luminilor rampei.

Foto: Profimediaimages.roRecente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg