Elton John, atac frontal la Michael Jackson: „Era bolnav mintal şi nu se simţea bine în compania adulţilor“

15 octombrie, 2019
1 elton john michael jackson jpg jpeg

În urmă cu 10 ani, lumea pierdea unul dintre cele mai mari talente, pe Michael Jackson, artist ce a murit la vârsta de 50 ani, chiar înainte de a începe un turneu mondial de amploare.

Supranumit „Regele Pop“, cântăreţul a cucerit întreaga planetă cu piesele lansate şi cu show-urile pe care le făcea, însă a fost şi pus la zid în nenumărate rânduri, fiind acuzat că era pedofil. Chiar în acest an a fost lansat şi un documentar, „Leaving Neverland“, în cadrul căruia mai multe persoane afirmă că în copilărie au fost abuzate sexual de Michael Jackson.

Despre acest lucru a vorbit recent şi Elton John în propria carte, afirmând că l-a cunoscut pe „Regele Pop“ atunci când acesta avea doar 13 ani, însă faima l-a schimbat în rău pe Michael Jackson, odată cu trecerea anilor.

4 profimedia 0230648406 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 elton john michael jackson jpg jpeg
4 profimedia 0230648406 jpg jpeg
3 profimedia 0050600026 jpg jpeg
5 profimedia 0476656914 jpg jpeg

„În copilărie era cel mai adorabil puşti pe care ţi l-ai putea imagina. Dar, la un moment dat, în anii următori, a început să se izoleze de lume şi de realitate, aşa cum a făcut şi Elvis Presley. Dumnezeu ştie ce-a fost în mintea lui şi ce ce medicamente i-au fost prescrise. Însă, de fiecare dată când l-am văzut ulterior, mă gândeam că bietul băiat îşi pierduse sclipirea. Nu spun asta cu blândeţe. Era chiar bolnav mintal, o persoană tulburată. Indiferent de motiv, Michael Jackson părea să nu se simtă bine în compania adulţilor“, a scris Elton John în propria carte.