Elton John, devastat de moartea ei: ”Sunt în şoc!”

4 decembrie, 2017
elton john jpeg

Momente triste pentru Sir Elton John! Cântăreţul de 70 de ani se afla în Spania, pentru a susţine un concert, când a aflat că mama sa, Sheila Farebrother, a decedat la vârsta de 92 de ani.

Elton John şi mama sa, Sheila

Au fost certaţi timp de nouă ani, însă acum câteva luni au îngropat securea războiului la insistenţele unor prieteni comuni şi ale actualului partener de viaţă al cântăreţului, David Furnish. Din păcate, Elton John nu s-a putut bucura prea mult de relaţia bună cu mama sa, căci aceasta s-a stins, astăzi, la 92 de ani.

Îndurerat şi şocat, Elton John a postat un mesaj pe Instagram la adresa regretatei sale mame: ”Îmi pare atât de rău să anunţ că mama mea a decedat. Tocmai ce-am văzut-o luni şi sunt cu adevărat în şoc. Să călătoreşti în siguranţă, mamă! Îţi mulţumesc pentru tot. O să-mi lipseşti enorm. Cu dragoste, Elton!”.

Sir Elton John a concertat aseară la Palau Sant Jordi din Barcelona, iar, câteva ore mai târziu, a aflat că mama sa a decedat în locuinţa din West Sussex. Cântăreţul are programate alte 12 concerte în luna decembrie, incluzând unul mâine în Hamburdg şi alte trei, în Monaco, Dubai şi Lebanon, săptămâna aceasta. Momentan, artistul nu şi-a anulat aceste apariţii.

Sheila îi purta pică ginerelui său, David Furnish, şi şi-a cunoscut nepoţii foarte târziu.

Mama sa a fost cea care l-a direcţionat pe Elton John spre o carieră muzicală. La doar 3 ani, Elton a început să ia lecţii de pian, ceea ce i-a cultivat apetenţa pentru muzică. Sheila a fost un sprijin constant pentru Elton John în toţi anii de carieră, relaţia lor deteriorându-se în urmă cu nouă ani. Recent, Elton îi reproşa mamei sale că îl vorbeşte de rău pe actualul lui partener, David Furnish.Recente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}