Elton John, lovit în timpul unui concert. Cu ce a aruncat unul dintre fani în artist

16 februarie, 2018
60th Annual GRAMMY Awards   Show jpeg

Elton John, o legendă vie a muzicii, a anunţat că se retrage de pe scenă, dar acest lucru se va întâmpla în 3 ani, căci atât va dura tuneul său final, ”The Yellow Rick Road”.

image

Cu 50 de ani la activ pe scenele din întreaga lume, Elton este un deliciu pentru milioane de fani care umplu sălile de concerte şi stadioanele pentru a-l vedea şi pentru a-i asculta muzica. Totuşi, cea mai recentă întâmplare din timpul unui recital pare să-l fi pus pe gânduri pe artist. Sir Elton John a fost lăsat fără cuvinte de un fan în timpul concertului său de miercuri seara de la Palatul Caesars. Şi asta pentru că, într-un mod bizar, artistul a fost lovit în momentul în care cânta la pian.

image

Artistul în vârstă de 70 de ani s-a oprit din cântat chiar în mijlocul recitalului să, căci a fost lovit din public de un şirag de mărgele care a zburat peste pian şi l-au izbit în buză şi dinţi. Elton a fost în mod vizibil şocat de ceea ce s-a întâmplat, oprindu-se din cântat în timp ce agenţii săi au sărit să vadă ce s-a întâmplat. Artistul a fost filmat în timp ce îşi punea mâna la gură pentru a verifica dacă buza şi dinţii săi sunt într-o stare bună şi, ca un profesionist, după doar 30 de secunde a început să cânte din nou.

Acest incident s-a întâmplat tocmai când starul i-a invitat pe fanii din primul rând să urce pe scenă şi, probabil, un admirator nemulţumit a aruncat cu acele mărgele direct în idolul său.

Foto: Getty Images, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg