Elton John s-a împăcat cu mama sa, după nouă ani

16 mai, 2017
elton john png

S-au hotărât să-şi vorbească din nou după nouă ani în care au stat departe unul de celălalt. Semn că o mamă şi un fiu nu pot sta prea mult timp departe unul de celălalt, se pare că Elton John a revenit la sentimente mai bune şi s-a împăcat, în cele din urmă, cu mama sa, Sheila Farebrother. Duminică, artistul de 70 de ani a împărtăşit vestea cea bună cu prietenii virtuali, printr-o fotografie alături de cea care i-a dat viaţă, însoţită de un mesaj sincer, cu ocazia Zilei Mamelor: "Dragă mamă, O Zi fericită a mamei! Atât de fericit că vorbim din nou." Cei doi par să fie în relaţii bune acum, punând capăt celor nouă ani în care nu şi-au vorbit.

Anul trecut, Elton dezvăluit că nu a fost fericit să audă comentariile lui Sheila prin care l-a ofensat pe soţul său David Furnish, în timp ce artistul a vorbit cu sinceritate despre cauzele care au dus la despărţirea de mama sa atâţia ani: "M-a supărat, dar, ca să fiu sincer, nu-mi este dor de ea. A fost destul de greu de suportat. Nu-mi urăsc mama, îmi fac griji pentru ea, dar nu o vreau în viaţa mea". În 2011, Sheila, acum în vârstă de 92 de ani, a vorbit despre ruptura din relaţia mamă-fiu, în timpul unui interviu pentru The Sun: "El a rupt complet legătura cu mine, s-a întâmplat acum trei ani, nu a mai avut de-a face cu mine de atunci, fiul meu m-a scos din viaţa lui pentru totdeauna".

Mesajul lui Elton cu ocazia Zilei Mamei vine la scurt timp după ce el a fost internat la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene. În timp ce a fost forţat să-şi anuleze spectacolele de la Las Vegas, Elton a dezvăluit că se va întoarce în iunie. Într-un interviu acordat celor de la The Sun, starul a insistat: "Nu am terminat încă! Sunt mai interesat să continui, mai am multe de făcut".

Foto: Arhiva OK, InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg