Elton John şi David Furnish vor să afle cine dintre ei e tatăl lui Zachary

26 aprilie, 2011

Elton John şi partenerul său de viaţă David Furnish au anunţat că fiul lor, Zachary, va fi supus unui test de paternitate, pentru a afla cine este tatăl biologic al bebeluşului. Elton John şi David Furnish au devenit părinţii

Elton John şi partenerul său de viaţă David Furnish au anunţat că fiul lor, Zachary, va fi supus unui test de paternitate, pentru a afla cine este tatăl biologic al bebeluşului. Elton John şi David Furnish au devenit părinţii unui băieţel, Zachary, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun a anului trecut.

Cei doi au declarat într-un interviu recent că nu ştiu cine este tatăl biologic al bebeluşului lor, acesta fiind conceput cu ajutorul unei tehnici care implică "amestecarea eşantioanelor de spermă" provenind de la doi donatori. Acest eşantion amestecat este utilizat apoi pentru a fecunda un ovul ales în prealabil de viitorii părinţi. Procedura este interzisă în Marea Britanie. "Zachary trebuie să ştie (cine este tatăl său biologic, n.r.) pentru dosarul său medical. Dacă se va dovedi că tatăl este David, voi fi foarte mândru pentru el. De fapt, pentru mine nu contează prea mult - şi nici pentru David", a declarat starul britanic.

Într-un interviu acordat Barbarei Walters, Elton John a spus că mama surogat, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, le-a trimis prin curier sticluţe cu lapte matern, pe parcursul primelor patru luni după naşterea bebeluşului.

Totodată, Elton John a confirmat informaţia potrivit căreia naşa de botez a bebeluşului Zachary va fi controversata Lady Gaga.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg