Elton John: „Tata n-a venit niciodată să mă vadă cântând”

31 ianuarie, 2011

Devenit, cu o lună în urmă, tatăl unui băieţel, născut dintr-o mamă-surogat, Sir Elton John a povestit pentru Daily Mail care a fost relaţia lui cu propriul părinte. „Tata n-a venit niciodată să mă vadă cântând. Nici măcar o dată”, a declarat muzicianul, care a început să studieze pianul de la vârsta de trei ani. „Era un bărbat

Devenit, cu o lună în urmă, tatăl unui băieţel, născut dintr-o mamă-surogat, Sir Elton John a povestit pentru Daily Mail care a fost relaţia lui cu propriul părinte.

„Tata n-a venit niciodată să mă vadă cântând. Nici măcar o dată”, a declarat muzicianul, care a început să studieze pianul de la vârsta de trei ani. „Era un bărbat dur, lipsit de emoţii. A fost dezamăgit de mine. A fost absent din viaţa mea. Tot ce mi-am dorit a fost să-mi recunoască realizările. Dar asta nu s-a întâmplat”, a mărturisit Sir Elton despre Stanley Dwight, care voia ca fiul lui să urmeze o cu totul altă carieră (în domeniul bancar), deşi el însuşi cântase la trompetă.

„Nu e vorba că n-a ştiut să relaţioneze cu copiii. Ne-a părăsit pe mine şi pe mama, s-a recăsătorit şi şi-a făcut o altă familie, pentru care a ştiut să fie un tată minunat. Deci n-a fost vorba de copii în general, ci de mine”, a mai declarat artistul (pe numele său adevărat Reginald Dwight). Părinţii lui Elton au divorţat când el avea 15 ani, Stanley decedând în 1992.

Marcat de respingerea tatălui său, Sir Elton John promite acum să fie un tată atent şi grijuliu cu fiul său, Zachary Jackson Levon, pe care îl creşte alături de partenerul său, David Furnish. Află mai multe despre experienţa artistului de-a deveni tată la 63 de ani din interviul exclusiv cu Sir Elton John şi David Furnish, publicat în noul număr OK!.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg