Elvis n-a murit din cauza drogurilor! Noi cercetări dezvăluie cauza reală a morţii Regelui Rock'n'Roll

20 decembrie, 2020
1 asta jpg jpeg

Ca multe alte staruri rock, Elvis Presley a murit tânăr, la numai 42 de ani. A făcut infarct stând pe toaletă în Graceland. Şi, timp de decenii întregi, s-a crezut că dispariţia prematură a unuia dintre cei mai mari muzicieni ai tuturor timpurilor a fost cauzată de dependenţa sa de pilule. Totuşi, o nouă carte susţine cu totul altceva...

Se pare că Elvis avea să moară de tânăr indiferent de stilul de viaţă pe care-l adopta. Nu abuzurile pe care le-a făcut i-au scurtat acestuia viaţa, ci problemele medicale pe care le-a avut încă din naştere i-au grăbit sfârşitul.

tot el jpg jpeg

Express.co.uk a stat de vorbă, pe 19 decembrie, cu autoarea cărţii Elvis: Destined To Die Young, Sally A Hoedel, un fan înrăit al lui Elvis, istoric, jurnalist şi femeie de afaceri. Cartea ei conţine informaţii procurate de la apropiaţii starului, care n-au mai fost făcute publice niciodată până acum. Astfel, Sally a descoperit că The King suferea de numeroase boli. Nouă din cele 11 sisteme ale organismului său îi erau afectate, iar cinci dintre acestea erau afectate încă de la naştere.

Istoric medical surprinzător

Bineînţeles că Elvis era dependent de anumite medicamente, însă multă lume din showbiz este sau a fost, la un moment dat, mare consumatoare de tot felul de substanţe interzise şi e bine-mersi în viaţă şi-n ziua de azi. Presley n-a fost niciodată mare amator de heroină şi nici nu suporta ideea de a fuma şi-a consuma cantităţi mari de alcool.

familia jpg jpeg

„Multă lume consideră că Elvis s-a autodistrus, însă eu sunt de părere că Regele Rock'n'Roll apela la pastile ca să încerce să supravieţuiască programului superaglomerat pe care-l avea”, a declarat autoarea cărţii. Ea susţine că Elvis era la fel de bolnav în 1977, când a murit, ca în 1957, însă lumea nu-şi putea da seama de asta încă.

“N-am putut să nu mă întreb cum de Elvis, atât de tânăr precum era, avea atâtea boli geriatrice, ca glaucomul, tulburările cardiace de care suferea, diabetul, artrita şi altele”, a pus Sally punctul pe i.

Ce l-a omorât pe Elvis?

“După ce am descoperit că bunicii maternali ai lui Elvis fuseseră veri de gradul întâi, am început să cercetez întreaga istorie medicală a lui şi-a familiei lui. Am descoperit boli pe care le avea de dinainte de-a deveni faimos – ca problemele cu colonul. Le-a avut toată viaţa lui. Am vorbit cu verişoara lui Gladys şi a lui Vernon (n.r. părinţii lui Elvis), Annie Presley, care şi-a petrecut mult timp cu el în copilărie şi mi-a spus că, pe vremea când era doar un copil, constipaţia era o problemă mare pentru Elvis şi că Gladys îl ajuta constant pe Elvis să-şi golească intestinele. Dacă n-a fost o problemă genetică, a fost cel puţin una congenitală, avută încă de la naştere.”

profimedia 0108586693 jpg jpeg

La autopsie s-a descoperit că Elvis avea o deficienţă care poate cauza ciroză. Această boală genetică poate cauza şi probleme cu plămânii. Sally susţine că şi Gladys a suferit de acelaşi lucru, pierzându-şi şi ea viaţa prematur, la numai 46 de ani, iar mama ei, Doll, la fel, a avut aceeaşi deficienţă cu potenţial fatal. În plus, trei unchi de-ai superstarului au murit de infarct şi probleme cu ficatul şi rinichii. Toţi au dispărut prematur din viaţă, la 40 şi ceva de ani sau 50.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}