Elvis, obsedat de microbi şi curăţenie. Îşi aducea tacâmurile lui atunci când mergea în vizită

19 martie, 2022
2 elvis profimedia 0141625556 jpg jpeg

Cu cât mai mare şi mai genial artistul, cu atât mai excentric, nu? Aşa pare să fie şi în cazul lui Elvis Presley, care a avut mici ciudăţenii de mic, despre care fosta lui soţie a vorbit fără reţineri.

Viaţa Regelui Rock‘n’Roll a fost tot timpul de mare interes pentru fanii săi, mai ales micile detalii din rutina sa din culise. Şi legendarul cântăreţ a avut destule ciudăţenii despre care presa din întreaga lume să poată scrie. Cum era superstarul în spatele camerelor de vedere?

Priscilla Presley l-a cunoscut ca nimeni alta pe Elvis şi, după dispariţia lui, a încercat să menţină vie amintirea lui. Şi printre toate declaraţiile publice făcute despre el a strecurat şi câteva mai aparte. Astfel, fosta doamnă Presley a declarat, pentru WGN 9 Morning News, că Elvis era un germofob! Adică avea o teamă iraţională de microbi şi era obsedat de curăţenie.

3 elvis profimedia 0098223495 jpg jpeg

Priscilla le-a spus, recent, gazdelor emisiunii că Elvis obişnuia să îşi bea întotdeauna cafeaua de lângă mânerul cănii, considerând acel loc al ceştii cel mai curat posibil, de unde nu băuseră prea mulţi oameni înaintea lui. Mai mult, avea pretenţia să se facă o curăţenie lună în casă sau oricunde era el. Totuşi, unica lui soţie a ţinut să precizeze că Regele Rock‘n’Roll a fost extrem de germofob în primii lui ani de viaţă şi mai puţin la maturitate. Şi totul a pornit de la mama lui.   

Vedeta a povestit cum Presley primea, când era copil, de la mama lui cuţit, furculiţă şi lingură de fiecare dată când se duce la rude acasă, apoi cântăreţul se obişnuise să aducă cu el tacâmuri atunci când mergea în vizită la cineva. Elvis nu suporta ideea că tacâmurile altora puteau să fie murdare şi atunci le prefera întotdeauna pe ale lui.

Priscilla l-a cunoscut pe Elvis încă din adolescenţă. Avea numai 14 ani când l-a întâlnit, iar, la 21, i-a devenit soţie. Cei doi s-au căsătorit în 1967 şi au divorţat în 1973, dar au rămas prieteni şi după despărţire, având în vedere că aveau un copil împreună, pe Lisa Marie Presley.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg