Elvis Presley a înşelat-o pe Priscilla până în ziua nunţii lor. Cine era femeia pe care actriţa o vedea ca pe o ameninţare pentru căsnicia lor

17 august, 2020
4 tal1 jpg jpeg

Elvis Presley şi Priscilla au format unul dintre cele mai invidiate cupluri la vremea lor. Când s-au întâlnit, Priscilla avea 14 ani, iar Elvis 24 de ani. Decalajul lor de vârstă nu a fost niciodată o problemă pentru Elvis, deoarece a crezut că ar putea transforma Priscilla în femeia perfectă.

În 1966, Elvis şi Priscilla s-au căsătorit la Las Vegas. Nunta artistului a fost trecută sub tăcere şi mulţi ani mai târziu s-au aflat mai multe detalii despre grandiosul eveniment. Cu toate acestea, chiar şi înainte de a se căsători, Priscilla ştia că nu era singura femeie din viaţa lui Elvis.

Chimia dintre Elvis Presley şi cântăreaţa suedeză Ann-Margret era o realitate.Cei doi se cunoscuseră pe platourile de filmare, dar îşi continuaseră aventura şi în spatele camerelor de vederi.

stanga
dreapta
1 tal1 jpg jpeg
2 tal2 jpg jpeg
3 tal3 jpg jpeg

Ann-Margret i-a fost parteneră în filmul din 1964, Viva Las Vegas, şi reuşise să îl impresioneze cu farmecul ei. "În Elvis şi cu mine", Priscilla a recunoscut că în timpul căsătoriei s-a temut cel mai mult de vedeta suedeză şi de modul în care poate evolua legătura din ea şi soţul său.

Elvis a asigurat-o că relaţia cu Ann-Margret era una strict profesională, dar adevărul era altul, şi Priscilla avea să îl afle câţiva ani mai târziu.

Cu toate astea,  Elvis ştia că Ann-Margret nu era femeia pentru el. Artistul avea nevoie de cineva de modă veche, de o femeie care să îi aştepte fericită revenirea acasă, iar Priscilla se încadra perfect descrierii. La o săptămână după ce s-a căsătorit, i-a trimis lui Ann-Margret un aranjament de flori în formă de chitară.

2 tal2 jpg jpeg

Aventurile lui Elvis cu focoasa suedeză nu s-au oprit aici. Când Priscilla l-a confruntat, Elvis i-a spus: “Vreau o femeie care să înţeleagă că se pot întâmpla astfel de lucruri. Poţi să accepţi?”

Şi câţiva ani Priscilla a încercat să fie acea femeie, dar a devenit din ce în ce mai nefericită, aşa că , la un moment dat, a decis că este suficient.

Divorţul l-a marcat profund pe Elvis. Solistul nu a mai fost niciodată la fel după această separare, fusese rănit. Artistul a lansat chiar melodii care păreau a fi un mesaj pentru fosta sa soţie, precum Always on My Mind and Hurt.

Odată, în timp ce se adresa fanilor în timpul unei spectacol, Elvis şi-a asumat vina pentru destămarea mariajului. "Călătoream prea mult. Am fost plecat prea mult. Nu cred că a fost corect pentru ea".

Elvis Presley nu s-a recăsătorit niciodată după despărţirea de Priscilla. Chiar dacă au divorţat, cei doi au continuat să aibă o relaţie apropiată până la moartea artistului.

După plecarea lui, Priscilla a recunoscut că lui Elvis îi plăcea ideea de a fi căsătorit, dar nu se putea dedica unei singure femei.Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg