Elvis Presley avea relaţii intime cu soţia celui mai bun prieten? "Johnny Cash era gelos"

22 iulie, 2021
5 elvis11 jpg jpeg

Elvis Presley şi June Carter au făcut turnee împreună şi au avut întotdeauna o relaţie specială. Ba mai mult, starul i l-a prezentat vedetei de muzică country pe viitorul ei soţ, Johnny Cash. Fiul artistei, John Carter Cash, dezvăluie că mama lui obişnuia să-l lase pe Elvis să rămână peste noapte şi tatăl său era gelos pe Rege. Dar au avut cei doi o aventură?

Relaţia amoroasă dintre June Carter şi Johnny Cash este una dintre cele mai mari (şi mai complicate) din istoria muzicii. Amândoi erau căsătoriţi când s-au întâlnit şi, deşi legătura lor s-a măscut imediat, au mai durat încă doisprezece ani până când au putut fi împreună. Dar, la început, au existat mai multe zvonuri despre June şi Regele - chiar şi primul ei soţ credea că au o aventură.

Elvis şi June erau contemporani pe scenele muzicale din Memphis şi din sudul SUA la mijlocul anilor 1950 şi adesea făceau turnee împreună. Familiile lor erau chiar rude îndepărtate.

15 june jpg jpeg
stanga
dreapta
5 elvis11 jpg jpeg
10 elvis12 jpg jpeg
2 elvis14 jpg jpeg
3 elvis15 jpg jpeg
4 elvis18 jpg jpeg
5 elvis19 jpg jpeg
8 elvis5 jpg jpeg
12 elvis9 jpg jpeg
13 cash jpg jpeg
14 cash2 jpg jpeg
15 june jpg jpeg

June s-a căsătorit cu cântăreţul Carl Smith în 1952, dar mariajul lor s-a produs tocmai când cariera lui Elvis luase avânt, în 1955 şi 1956. John spune că până şi Carl avea convingerea că între cei doi se întâmplă ceva. După ce cuplul s-a despărţit, Elvis rămânea peste noapte la June..

„Deşi mama a susţinut întotdeauna că nu a avut niciodată o aventură cu Elvis, Carl (primul ei soţ) credea altceva şi poate că avea motive motive întemeiate. După ce Carl s-a mutat din casa lor din Madison, mama îl lăsa uneori pe Elvis să rămână la ea acasă, pe principiul „odihneşte-te” după turneu”, povesteşte John, fiul artistei.

„Mi-a spus cândva că uneori se întrebă ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi îndrăgostit de Elvis”.

Chiar dacă pare de necrezut, Elvis a fost cel care a împrietenit-o pe June cu muzica lui Johnny când obişnuia să cânte unul dintre primele hituri ale lui Johnny, Cry Cry Cry, în timp ce îşi acorda chitara.

'Ce încerci sa faci?' Am întrebat. <<Încerc să acordez chitara asta, dragă, şi încerc să cânt ca Johnny Cash>>"

"'Cine este Johnny Cash?', l-am întrebat pe Elvis Presley

„ Nu-l cunosc pe Johnny Cash ”, i-am spus, iar Elvis a adăugat:„ Oh, îl vei cunoaşte pe Cash. Toată lumea îl va cunoaşte pe Johnny Cash. Este un prieten de-al meu ”.

June şi Johnny s-au întâlnit în cele din urmă în culise la Grand Ole Opry din Nashville, în iunie 1956. Era pe punctul de a urca pe scenă pentru a debuta ceea ce avea să devină unul dintre cele mai iconice hituri ale sale, I Walk The Line.

„M-a luat de mână şi mi-a spus: Întotdeauna mi-am dorit să te cunosc ”, povestea June.

Artista spunea că această chimie a lor era copleşitoare: "Cel mai ciudat sentiment a venit peste mine. Mi-a fost frică să-l privesc în ochi. A fost unul dintre lucrurile pe care le-am făcut cel mai bine. Nu am fost în stare să spun prea multe”.

"La un moment dat am izbucnit. <<Simt că te cunosc deja. Elvis îţi cântă piesele şi nu îşi poate acorda chitara fără să fredoneze Cry, Cry, Cry. Acum mă face să o fac şi eu>> "

Amândoi s-au căsătorit, însă cu alte persoane, June cu Carl, apoi cu Edwin Lee Nix, iar Johnny cu iubita lui adolescentă, Vivian Liberto.

June a avut o fiică cu fiecare soţ, în timp ce Johnny a avut patru cu Vivian. De asemenea, se lupta cu droguri şi alcool.

Chimia lor a fost canalizată într-un parteneriat profesional de mare succes la mijlocul anilor 1960. Ea a scris cel mai mare hit al său, Ring of Fire, în 1963.

Ambii au divorţat de partenerii de acasă în 1966. În cele din urmă s-au căsătorit. Se întâmpla în 1968. Au rămas împreună până au murit, atât pe scenă, cât şi în viaţă.. June s-a stins din viaţă la 15 mai 2003 după o intervenţie chirurgicală pe cord, iar Johnny a murit patru luni mai târziu.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg