Elvis Presley, prins între soţie şi amantă. Ce a făcut artistul pentru iubirea vieţii lui până aproape de sfârşit

24 februarie, 2022
17 elvis90 jpg jpeg

Elvis Presley s-a căsătorit cu Priscilla Presley înainte să îi mărturisească lui Ann-Margret sentimentele ce îl încercau.

Elvis Presley era la fel de îndrăgostit de amanta lui, Ann-Margret, chiar şi după ce a renunţat la relaţie. Cei doi au fost forţaţi să se despartă împotriva voinţei lor şi nu a durat mult până când starul s-a căsătorit cu Priscilla Presley. Cu toate astea, solistul nu a putut să nu se întoarcă la Ann-Margret de-a lungul anilor.

Elvis Presley a cunoscut-o pentru prima dată pe Ann-Margret în 1964, chiar înainte să înceapă filmările pentru filmul lor, „Viva Las Vegas”. Producţia le-a adus împreună pe cele două vedete, demarând o poveste de dragoste pe ecran, dar, în culise, iubirea lor a ars şi mai tare. Elvis şi Ann-Margret s-au bucurat de o relaţie amoroasă care a continuat mai bine de un an, asta în timp ce el era încă cu Priscilla Presley.

stanga
dreapta
1 elvis28 jpg jpeg
2 elvis22 jpg jpeg
3 elvis4 jpg jpeg
4 elvis2 jpg jpeg
5 elvis profimedia 0098223516 1 jpg jpeg
7 elvis1 1 jpg jpeg
17 elvis90 jpg jpeg
10 elvis91 jpg jpeg
11 elvis233 jpg jpeg
12 elvis8 jpg jpeg
13 elvis21 jpg jpeg
16 elvis97 jpg jpeg

După ce „Viva Las Vegas” a fost lansat în cinematografe, un ziar a scris în mod fals că Elvis şi Ann-Margret s-au logodit în secret. Această ştire a înfuriat-o pe Priscilla şi l-a forţat pe Elvis să întrerupă toate legăturile cu Ann-Margret.

Elvis şi Priscilla aveau o relaţie publică în acel moment, aşa că artistul a decis să înlăture zvonurile legate de Ann-Margret şi a cerut-o în căsătorie pe Priscilla. La scurt după acest episod, pe 1 mai 1967, Elvis şi Priscilla s-au căsătorit în Las Vegas. Ann-Margret  şi-a luat revanşa imediat. La o săptămână după nunta lui Elvis, pe 8 mai 1967, s-a căsătorit cu Roger Smith, un producător TV american.

După ce a jucat în „Viva Las Vegas”, Ann-Margret a început să simtă gustul succesului şi să fie tot mai caută pentru spectacolele din Las Vegas, iar reşedinţa ei permanentă a devenit Hotelul Riviera. În noaptea primului ei spectacol, a primit vizita Regelui Rock and Roll. La exact o lună după căsătoria cu Priscilla, pe 1 iunie 1967, Elvis a făcut o excursie la Las Vegas pentru a-i ura noroc lui Anne-Margret la primul ei spectacol şi pentru a-i oferi un buchet în formă de chitară.

Cei doi nu se mai văzuseră de la despărţirea lor forţată, aşa că emoţiile i-au copleşit, iar când Elvis a intrat în culise a avut multe de spus.

Ann-Margret şi-a amintit în biografia sa, My Story, că a intrat în dressingul ei şi a închis uşa în urma lui. Erau singuri pentru prima dată de când se refugiaseră în braţele altor parteneri. Ochii lor s-au întâlnit şi conexiunea dintre ei a devenit la fel de puternică, aşa cum era în anii trecuţi.

Elvis i-a spus lui Ann-Margret cât de mândru este de succesul ei. Dar, în cele din urmă, a dezvăluit ea, „zâmbetul lui s-a stins”. „Ochii lui şi-au pierdut jocul şi au devenit serioşi. Apoi Elvis a făcut un pas înainte şi a căzut în genunchi”.

Regele a luat-o de mână şi i-a spus exact ce simţea pentru ea. Dar mărturisirea nu a fost o surpriză pentru Ann-Margret. Ea încă intuia că el mai avea sentimente pentru ea.

Ce a urmat nu se ştie, dar atât Ann-Margret, cât şi Elvis s-au întors la partenerii lor.

Cu toate astea, nu au rupt relaţia complet. Au rămas în continuare prieteni. Şi de fiecare dată când Elvis era în oraş, asista la spectacolul ei din Las Vegas şi se întâlneau după.

Ba mai mult, artistul îi  trimitea un buchet de flori în formă de chitară pentru fiecare spectacol pe care îl susţinea. Demonstrând, pe parcursul anilor, că dragostea lui nu murise niciodată.Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg