''Elvis s-ar răsuci în mormânt să ştie ce-a făcut Lisa cu banii!'' Cine spune asta despre fiica starului, care a îngropat un imperiu în datorii

25 octombrie, 2020
1 liso jpg jpeg

Ajunsă la 52 de ani, unica fiică a lui Elvis îşi consumă energia şi bruma de bani pe două bătălii legale care par că nu se mai termină şi o înghit precum nisipurile mişcătoare.

Ultimii 4 ani au fost un coşmar pentru Lisa Marie. În 2016, a depus actele de divorţ de cel de-al patrulea ei soţ, muzicianul Michael Lockwood, iar războiul lor pentru custodia gemenelor lor, Finley şi Harper, de 11 ani, durează şi azi. Iar în 2019, Lisa mărturisea că abuzul ei de opioide a fost atât de grav încât este recunoscătoare că azi mai este în viaţă. Totuşi, pare că niciuna dintre aceste bătălii nu a pătat memoria tatălui ei (care, de altfel, a avut şi el probleme cu abuzul de medicamente), mai mult decât lupta financiară pentru ceea ce ar fi trebuit să fie preţioasa moştenire a lui Elvis, îngrijită şi sporită de ea. Lisa se duelează de doi ani la tribunal cu fostul ei manager, Barry Siegel, pe care îl acuză că i-a decimat suta de milioane  de dolari, din care nu i-au mai rămas decât vreo 14.000.

În replică, şi Siegel a dat-o în judecată pentru 800.000 de dolari, plata onorariilor datorate lui de către Lisa, explicând cu o ridicare de umeri că nu e vina lui dacă femeia şi-a tocat banii din cauza dependenţei ei de shopping. Leon Joel Gladstone, avocatul lui Siegel, insistă că ea este arhitecta propriei ruine. „Barry i-a spus de nenumărate ori că trebuie să-şi reorganizeze cheltuielile şi să se încadreze într-un anumit buget. Dar ea a refuzat“, declară acesta pentru In Touch. La rândul ei, fiica lui Elvis are o explicaţie: Siegel, care a manageriat-o din 1993 în 2006, i-ar fi pierdut banii în 2005, atunci când a făcut de capul lui nişte investiţii cu banii ei, în speranţa că va obţine el avantaje şi celebritate în industria entertainmentului. „Nimic nu e adevărat. Ea a aruncat Elvis Presley Enterprises în datorii cu mult înainte ca Barry să fie implicat“, spune Gladstone.

Acesta adaugă că afacerea din 2005 incriminată de ea a reuşit, de fapt, să şteargă datoriile EP Enterprises şi să-i mai şi aducă în cont vreo 40 de milioane de dolari, care ar fi trebuit să reprezinte venitul ei pe 15 ani, dar pe care ea i-a tocat nesăbuit - pe o casă în Hawaii pe care nu a prea folosit-o şi pe una în Marea Britanie. Plus un staff mai mare decât îşi putea permite. Şi, nu în ultimul rând, pe consumul ei de opioide şi apoi pe internări la reabilitare şi călătorii în jurul lumii de regăsire - dar şi pe muzica ei fără succes, pe care şi-a produs-o singură, din aceeaşi bani. Mama ei, Priscilla, a vrut iniţial s-o ajute, scoţând la licitaţie suveniruri de-ale lui Elvis, dar în final a renunţat la gând, văzând neglijenţa ei financiară. Tot Priscilla a refuzat să-şi folosească cele 50 de milioane din cont pentru a acoperi datoriile fiicei. „Ea crede că Elvis s-ar răsuci în mormânt să ştie ce-a făcut Lisa cu banii“, spune aceeaşi sursă. Culmea este că nici bărbaţii din viaţa Lisei nu au ajutat-o - din contră, ei i-au vrut banii şi şi-au dorit mai degrabă să facă parte cumva din familia Regelui. Iar acum, lupta pentru custodie şi conflictul cu Siegel îi storc şi ultimele resturi finaciare, costurile legale fiind uriaşe. „Nu-i vine să creadă în ce hal a ajuns viaţa ei“, concluzionează, dur, sursa.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg